Faturaları Ödemeyen Nişanlısına Cinsel İlişki Yasağı Uyguluyor - Son Dakika
Dünya

Faturaları Ödemeyen Nişanlısına Cinsel İlişki Yasağı Uyguluyor

Lüks harcamaları için nişanlısının parasını harcayan kadın, faturaları ödemediği takdirde nişanlısını cinsel ilişki ambargosu ile cezalandırıyor.

15.06.2016 16:14  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin Durham şehrinde yaşayan ve alışveriş bağımlısı olduğunu açıkça itiraf eden 30 yaşındaki Janey, nişanlısının parasını pervasızca lüks harcamaları için kullanıyor. Eski bir asker olan Ross, alışveriş delisi kadının harcamalarının faturalarını ödemeyi reddederse kimi zaman üç haftayı bulan cinsel ilişki ambargolarıyla yüz yüze kalıyor.

300.000 LİRA DEĞERİNDE RANGE ROVER CİP İSTİYOR

Kanal 5'te yayınlanan Little Divas: Tantrums and Tiaras adlı belgesel programda gösterilecek bölümde, alışveriş hastası Janey'in müsrif hayat tarzının faturasının neredeyse tamamen sevgilisi Ross tarafından ödenmesi konu edildi. Savurgan kadının sevgilisinden güncel talepleri arasında yaklaşık 300.000 lira değerinde bir Range Rover cip ve ortalama 58.000 lira değerinde estetik ameliyatlar da yer alıyor.

FATURALARI ÖDEMEZSE CİNSEL İLİŞKİ YASAĞI CEZASI

Mail Online'ın haberine göre, eski bir asker olan Ross yıllar içinde edindiği birikimleri 2011 yılında tanıştığı ve beş yıldır birlikte olduğu Janey'in lüks harcamaları için kullanıyor. Belgeselde konuşan Janey: "Ross, bana hayır dememesi gerektiğini biliyor. Aksi halde geçmişte de yaptığım gibi ona bir haftadan üç haftaya kadar cinsel ilişki yasağı koyuyorum. İsteklerini yerine getirtmek için erkekleri ikna etme konusunda, bir kadının özel bölgelerinin gücü inanılmaz." sözlerini sarf etti.

MÜSRİF KADININ İLK HARÇLIĞI AYDA 250 TL, SONUNCUSU 12.500 TL İMİŞ

Geçtiğimiz altı ay içerisinde 100 çift ayakkabı aldığını, bakım terapilerine yirmi bin liradan fazla para harcadığını belirten Janey: "Ross her zaman bana harçlık verdi. İlk ay iki yüz elli lira ile başladım. Geçtiğimiz ay on iki bin beş yüz lira harcadım." sözleriyle 'duygusal' ilişkisini özetledi. Janey, 'metres' gibi olmaktan hoşlandığını ve ne istediğini gayet iyi bildiğini sözlerine ekledi.

NİŞANLISI, MÜSRİF KADININ YAVAŞLAMAYI ÖĞRENMESİNİ UMUYOR

Savurgan kadının nişanlısı Ross, sürekli lüks harcamaların kendisini endişelendirdiğini, Janey'in paranın her an bitebileceği gerçeğini anlamadığını dile getirdi. Janey aşırıya kaçtığının farkında olduğunu belirtirken, Ross müsrif nişanlısının yavaşlamayı öğrenmesini umduğunu ifade etti.

Faturaları Ödemeyen Nişanlısına Cinsel İlişki Yasağı Uyguluyor

Son Dakika Dünya Faturaları Ödemeyen Nişanlısına Cinsel İlişki Yasağı Uyguluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ÖMER: BU KADINA DEĞİL 300 BİN TL JİP MODİFİYE ŞAHİNE BİNDİRMEM YEMİNLE BU NE LA:) 67 51 Yanıtla
    emre: Ömer bizi guldurdun haklisin 17 14
  • Samet: Bu kadın için 1 lira harcamam tipe bak..O kadar parayı harcadıktan sonra bundan 10 kat daha güzelleriyle gezer tozarım 94 11 Yanıtla
    Sabuncu hassan: Haklisin samet. Butun karilar sen kendileriyle gez diye kuyruktalar. 6 1
  • ulan: çocuğa bak, boylu poslu bir salak.... ingilterede düzinelerce güzel bayan var...Bula bula bu yiyici SUAYGIRINI mı buldun. 35 8 Yanıtla
  • DELİ FİŞEK: Bu meret tek sende var zaten 25 0 Yanıtla
  • Ekol52: Garı malı bulmuş 21 0 Yanıtla
  • NEŞE: TİPİNE GILIĞINADA BAKMIODA YARATIKK.. 9 0 Yanıtla
  • gsli1905: yaşasın kafirler için cehennem!!! 4 1 Yanıtla
  • Yorum: Bu kadin, adami adam etmez. Ancak kilibik eder. 4 0 Yanıtla

Advertisement