Kadın Girişimciler Cemiyete Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kadın Girişimciler Cemiyete Tebrik Ziyareti

Kadın Girişimciler Cemiyete Tebrik Ziyareti

TOBB Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Sevim Güral Olgun ve kurul üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

28.03.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOBB Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Sevim Güral Olgun ve kurul üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Bir süre önce yapılan Genel Kurulda güven tazeleyip tekrar seçilen Başkan İhsan Tunçoğlu ve Yönetim Kurulunu kutlama amacıyla gelen TOBB Kadın Girişimciler Kurulunun ziyaretinde Kütahya konuları ele alınarak, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Cemiyet Başkanı İhsan Tunçoğlu, ziyaretten memnuniyet ve onur duyduklarını belirterek, "Şahsım ve Yönetim kurulumuz adına bu nazik ziyaretinize teşekkürlerimizi sunarım.Sizler Kütahya ve Ülkemiz için önemli katkılar sağlayan sektörlerinde kendilerini kanıtlamış,başarılı işkadınlarısınız.Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.Bizler Kütahya basını olarak sizlere destek olabildiysek bundan kıvanç duyarız" dedi.

TOBB Kadın girişimciler Kurulu Başkanı Sevim Güral Olgun da, "Üyelerimiz Kütahya için bir şanstır.Bizler bir araya geldikten sonra olumlu gelişmeler yaşadık.İvmeler kazandık.Kütahyamız ve Ülkemizin, kalkınmasına hizmetlerimiz artarak devam edecektir.basınımızın katkılarına da içtenlikle teşekkürlerimizi sunuyor,Yeni Genel Kurulunuzun hayırlı olmasını diliyor tebrik ediyoruz"şeklinde konuştu.

Sevim Olgun Güral, Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Uludoğan, Danışma Kurulu üyeleri Ahmet Arabacı ve Erdoğan Çay'da teşekkürlerini sundu.

TOBB Kadın girişimciler İcra Kurulunun ziyaretine, AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy'da kısa bir süre katılarak, kendilerini çalışmalarından dolayı kutladığını ifade etti.

Ziyarete Kurulun Başkan Yardımcıları Derya Erden Çerkeş ve Aylin Girgin Oğuz, İcra Kurulu üyeleri Naime Göker Ekim, Semra Tozaraydın,Dilcu Özotraç Gönül ile Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı Bayanlar Kurulu 2. Başkanı Zeliha Tunçoğlu da katıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Girişimciler Cemiyete Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement