Kadın kuaförü, 14 yaşındaki kız çocuğuna farklı tarihlerde 3 kez istismarda bulundu - Son Dakika
Güncel

Kadın kuaförü, 14 yaşındaki kız çocuğuna farklı tarihlerde 3 kez istismarda bulundu

Antalya'da 14 yaşındaki çocuğuna farklı tarihlerde 3 kez cinsel istismarda bulunan 40 yaşındaki kadın kuaförü tutuklandı.

18.08.2019 12:55  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, Z.Ö. (14) adlı kız çocuğuna farklı tarihlerde 3 kez cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kadın kuaförü Hasan G. (40), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muratpaşa ilçesinde oturan S.D., 16 Ağustos'ta Demircikara Polis Merkezi'ne müracaat ederek, oturduğu binanın altında kadın kuaförü işleten Hasan G.'nin, kızı Z.Ö.'ye farklı tarihlerde 3 kez cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Anne S.D., polise verdiği ifadede, istismardan bir akrabasının bilgi vermesi üzerine haberdar olduğunu, durumu kızına sorduğunu ve onun da doğruladığını kaydetti.

3 KEZ İSTİSMARDA BULUNDU

Anne S.D.'nin şikayeti üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi Müdürlüğü ekipleri, Çocuk İzlem Merkezi'nde (ÇİM) pedagog eşliğinde Z.Ö.'nün ifadesine başvurdu. Z.Ö. de ifadesinde, Hasan G.'nin kendisine farklı tarihlerde 3 kez cinsel istismarda bulunduğunu söyleyerek, şikayetçi oldu.

CEP TELEFONUNDA CİNSEL İÇERİKLİ MESAJLAR

Z.Ö.'nün cep telefonunda yapılan inceleme, Hasan G.'nin yazdığı cinsel içerikli mesajlar tespit edildi. Ayrıca Z.Ö.'nün jinekolojik muayenesinde, ilişki bulgusu belirlendi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri ise cinsel saldırı olayının gerçekleştiği belirtilen yerde yaptığı incelemede, bulduğu delilleri, DNA incelemesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

TUTUKLANDI

İhbarın ardından harekete geçen Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, evli ve bir kız babası Hasan G.'yi çalıştığı iş yerinde gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Hasan G., polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kadın kuaförü, 14 yaşındaki kız çocuğuna farklı tarihlerde 3 kez istismarda bulundu
Kadın kuaförü, 14 yaşındaki kız çocuğuna farklı tarihlerde 3 kez istismarda bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadın kuaförü, 14 yaşındaki kız çocuğuna farklı tarihlerde 3 kez istismarda bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Nurettin: Domuzun yüzünü niçin gölgeliyorsunuz yüzü açık kalsınki millet yüzüne tükürsün. 97 4 Yanıtla
  • Asli nin Abisi: Onyedi senede Sosyopat lar tavan yapti,A kahbe hükümetinde.Mayalarinda Mi var nedir? Istismarci igdis edilmeli 31 39 Yanıtla Hakkı: Cünkü 17 sene öncesine kadar kapatılıyordu bu konular.normal karsılanıyordu.korkutuluyordu cocuklar ve aileleri.keşke senin baban zamanında iğdiş edilseydi 51 26 Avcı: Yüksek medeniyetler mertebesine çıktık 17 senede ne kadar pislik varsa gördük. Vakıflarda bademlenenmi dersin , 7yaşında kız çocuğu evlendirilebilir diyenmi ararsın, anasının dizinden tahrik olanmı dersin neler neler 1 2 ADANASPOR lu Emin: Ulan salak herif ne alakasi var,beyni yozlasmis embesil senin yasin kac ossuruk,cozulme kenan evren doneminde basladi,hatta ve hatta cozulme,senin olmayan beyinsiz tarih anlayisindan ,abdulhami han hz.retleri tahtan zorla indirildikten ,yani cumhuriyetin kurulmasi ile baslar,asalaklar surusunun beyinsiz elemani seni... 1 1
  • ali: şu mahalle bayan kuaförleri çok tehlikeli belki hepsi değil fakat mahalle kuaförleriyle ilgili çok heber okudum.mahallede gevşek olan bayanları gevşetiyolar olmayanlarıda gevşetmeye çalıiıyolar.ne olcak mahalle arasında kuaförden 3 bayan fön çektirecek 25 tl alacaklar para kazanacaklar. hadi abiiiii 38 5 Yanıtla Vatandas husnu: Hayirdir ali kuaforle ilgili ne derdin varki epey dertlenmissin 13 45 ali: VALLA KARDEŞ BİRİLERİNİN TOPUNUN KUAFÖRE KAÇMASINA GEREK YOK ADAMLAR DİREK DÜKKANA ALIP İSTİSMAR EDİYO. AÇ İNTERNETİNİ OKU ANTALYADA KAÇTANE BÖYLE VAKA OLMUŞ.HEM SEN NEDEN BU KADAR ZORLANDIN ANLAMADIM.ADAMIMI DESTEKLİYON. 1 0 ALİ: Sende kuaförsün anlaşılan,meslektaşın diyorum dikkat edin diyorum 1 0 Aliye cvp: Alının küçükken topu kuaföre kaçmış demekki 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement