Kadın Kuaförü Görünümlü Kürtaj Merkezine Baskın! İçeriden Çıkanlar Kan Dondurdu - Son Dakika
Güncel

Kadın Kuaförü Görünümlü Kürtaj Merkezine Baskın! İçeriden Çıkanlar Kan Dondurdu

İstanbul'da, yasadışı kürtaj yapılan kadın kuaförü görünümlü işyerine operasyon düzenlendi. Suriyeli bir doktor ve işyeri sahibinin de aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

16.01.2019 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından yasa dışı kürtaj yapıldığı belirlenen Arnavutköy'deki bir adrese baskın yapıldı. Suriyelilere ait olduğu ortaya çıkan güzellik merkezi görünümündeki poliklinik mühürlendi. İstanbul Emniyeti'ne bağlı ilçe ekipleri tarafından 3 kişi gözaltına alınırken, şüpheliler emniyetteki işlemleri sonrasında serbest bırakıldı.

İHBARI ALAN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Arnavutköy, Anadolu Mahallesi, Nurbanu Sokak'taki bir adreste yasa dışı poliklinik işletildiği ve 'kürtaj' yapıldığı bilgisi polisi harekete geçirdi. Özellikle Suriyelilere yönelik işlem yapan sözde poliklinik için İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Arnavutköy ilçe ekipleri de harekete geçti. Belirlenen adrese baskın düzenlenmesi için polis ekiplerinden güvenlik desteği istendi.

Kadın Kuaförü Görünümlü Kürtaj Merkezine Baskın! İçeriden Çıkanlar Kan Dondurdu

GÜZELLİK SALONU TABELASI

Ekipler, dış tarafında 'Bayan kuaförü' yazılı adrese girince, hastaya yatağı ve muayene odalarıyla karşılaştı. Ayrıca, kürtaj operasyonlarında kullanılan medikal malzemelerle çok sayıda ilaç da ele geçirildi.

Kadın Kuaförü Görünümlü Kürtaj Merkezine Baskın! İçeriden Çıkanlar Kan Dondurdu

KADIN ÇOCUK POLİKLİNİĞİ

Üzerinde Arapça "Kadın çocuk polikliniği- Bebek izleme noktası" yazılı çok sayıda kartvizit bulundu. Faryal M. adına düzenlenen kartvizitlere delil olarak el konuldu. İş yeri ise mühürlendi.

Kadın Kuaförü Görünümlü Kürtaj Merkezine Baskın! İçeriden Çıkanlar Kan Dondurdu

GÖZALTINA ALINDILAR

Baskın düzenlenen adresteki kasiyer olarak çalışan Suriyeli Sidra M., ruhsatsız işletmenin sahibi olduğu öne sürülen Suriyeli Aldo M. ve muayene olmak için sıra bekleyen 3 kişi İstanbul Emniyeti'ne bağlı ilçe ekiplerince gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler serbest bırakıldı. (Kaynak: Sözcü)

Kadın Kuaförü Görünümlü Kürtaj Merkezine Baskın! İçeriden Çıkanlar Kan Dondurdu

Son Dakika Güncel Kadın Kuaförü Görünümlü Kürtaj Merkezine Baskın! İçeriden Çıkanlar Kan Dondurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Suriyeli istemiyoruz: Ülkeyi suriyeliler yönetiyor 68 4 Yanıtla
  • Vatandaş: Öften püften meseleler yüzünden Türk vatandaşları tukuklanıp hapse atılırken suriyeliler serbest. Çok güzel hareket bunlar... 60 3 Yanıtla
  • DERELİ: önüne gelene memleketi peşkeşçek olacağı budur kim bilir daha ne rezillikler var. Bizimkiler yetmiyor birde ithal ediyoruz. 57 3 Yanıtla
  • Kendi ulkemde multeci: Guzel ulkemize yazik oluyor bundan 10 sene sonrasini dusunemiyorum 55 1 Yanıtla
  • Ecenceli: Bu ülkede bütün haklar suriyelilere verilirse daha çok karşımıza çıkar böyle haberler dukkan aç vergi yok üniversiteler sınavsız hastanede öncelik onlarda kendi ülkemizde biz yabancı olduk 54 0 Yanıtla
  • Ey Anadolu: ŞAŞIRDIK MI HAYIR!! EN BÜYÜK TOKAT 31 MART ARKADAŞLAR GÖREVİNİZİ UNUTMAYIN 51 3 Yanıtla
  • Başkan : Madem birakilcak niye basyonuz oldu olacak serbest edin kürtajı. Özellikle şu suç işleyen suriyelileri sınır dışı edin ya Allah aşkına. Sokakta besle içerde besle olmaz ki. 53 0 Yanıtla
  • Digorlu: ne güzel iş her şey serbest 52 0 Yanıtla
  • ....: Ben yapsam omur boyu yatardim herhalde çifte sitandart yine suriye lere 40 4 Yanıtla
  • Olcay: Güzel ülkemizin en son geldiği nokta cağ atladık uçuyoruz dünya bizi yakalayamıyor hayaldi gerçek oldu.ecdadimizin kemikleri sızlıyor 43 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • CHP'li Belediyeler Borçları Açıkladı
    15:26 CHP'li Belediyeler Borçları Açıkladı

    CHP'li belediyeler Ankara'da Kahramankazan, Ordu'da Altınordu ve Balıkesir'de Karesi belediyelerinin devraldığı borçları açıkladı.

  • Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı
    15:24 Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı

    Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin mart ayı emlak verilerini yayımladı. Mart ayında konut arayanların yüzde 45'i kiralık, yüzde 55'i satılık konut aradı. Konut satışları mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,1 azalarak 105 bin 394 oldu. Yabancılara yapılan konut satışları yüzde 47,9 azalarak bin 778 olarak tespit edildi. Kira fiyatları ise illere göre farklılık gösterdi.

  • Ünye Limanı'nda çıkan yangın söndürüldü, 1 kişi dumandan etkilendi
    15:24 Ünye Limanı'nda çıkan yangın söndürüldü, 1 kişi dumandan etkilendi

    Ordu'nun Ünye Limanı'nda demirleyen çimento yüklü kuru yük gemisinin kaptan köşkünde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

  • İzmit'te market yangınında 34 araç, 84 personel müdahale ediyor
    15:20 İzmit'te market yangınında 34 araç, 84 personel müdahale ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan market yangınında 34 araç ve 84 personel ile müdahale ediliyor. Yangın, hızlı bir şekilde söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı
    15:18 İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı

    60 yaşındaki taksici Yaşar Yanıkyürek, Sarıyer Tarabya'da yolcu olarak binen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Taksiciler, olayı protesto ederek can güvenliklerinin sağlanmasını istedi. İran uyruklu şüpheli, sivil polisler tarafından yakalandı.

  • Samsun'da akreple temas eden kişi otobüste fenalaşarak öldü
    15:18 Samsun'da akreple temas eden kişi otobüste fenalaşarak öldü

    Samsun'un Havza ilçesinde akreple temas ettikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak öldüğü öne sürülen kişinin cenazesi Kayseri'de defnedildi. Bilal Y. (56) için Hulusi Akar Camisi'nde tören düzenlendi ve cenazesi Kocasinan ilçesi Hasancı Mahallesi'nde toprağa verildi. Tören sonrası basın mensuplarıyla katılımcılar arasında arbede yaşandı. Bilal Y'nin akreple temas ettiği ve psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilmişti.


Advertisement