Kadın öğretmen, 15 yaşındaki kız öğrencisiyle ilişkiye girdi - Son Dakika
Dünya

Kadın öğretmen, 15 yaşındaki kız öğrencisiyle ilişkiye girdi

ABD'nin New Jersey eyaletinde evli olan kadın öğretmen Lauren Coyle-Mitchell, 15 yaşındaki kız öğrencisini evine götürüp onunla ilişkiye girdiği için beş yıl hapis cezası aldı.

18.08.2019 17:09  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'nın New Jersey eyaletinde 36 yaşındaki evli kadın öğretmen Lauren Coyle-Mitchell, 15 yaşındaki bir kız öğrencisiyle ilişkiye girdi.

Öğretmen daha önce cinsel içerikli mesajlar attığı 8. sınıf öğrencisini 2015 yılında yapılan bir okul gezisi sonrası evine götürdü. Coyle-Mitchell daha sonra kızla evinde birlikte oldu. Diğer öğretmenlerin ihbarı üzerine polis, öğretmeni çalıştığı okulda gözaltına alırken okul yönetimi de Lauren Coyle-Mitchell'ın işine son verdi.

İLİŞKİYİ KABUL ETTİ

Cuma günü görülen davada Lauren Coyle-Mitchell, öğrencisi ile ilişkiye girdiğini, bu davranışının öğrenciye duygusal olarak ve ahlaken zarar verdiğini kabul etti.

Mahkemede öğretmenin avukatı müvekkilinin olayın meydana geldiği dönemde psikolojik sorunlar yaşadığı, bu nedenle öğrencisine karşı duygular beslemeye başladığını söyledi.

5 YIL CEZA VERİLDİ

Mahkemenin 5 yıl hapis cezası verdiği Coyle-Mitchell, hayatı boyunca kamu okullarında çalışamayacak.

Kadın öğretmen, 15 yaşındaki kız öğrencisiyle ilişkiye girdi

Son Dakika Dünya Kadın öğretmen, 15 yaşındaki kız öğrencisiyle ilişkiye girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Küresel Piyasalar Yılın İlk Çeyreğini Pozitif Seyirle Tamamladı
    09:07 Küresel Piyasalar Yılın İlk Çeyreğini Pozitif Seyirle Tamamladı

    Küresel piyasalar yılın ilk çeyreğini pozitif seyirle tamamlarken, bugün ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ve Banka'nın enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamaları verileri yatırımcıların odağına yerleşti.

  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

  • İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var
    03:15 İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var

    Gazze'yi kan gölüne çevirip binlerce Filistinliyi katleden İsrail bu kez Suriye'ye saldırdı. Savaş uçakları Halep'teki uluslararası havalimanı ile Sefire ilçesindeki savunma fabrikalarını vurdu. Saldırıda 36 Suriye askeri hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı.


Advertisement