Kadın Parfümüne Brad Pitt Dokunuşu! - Son Dakika
Magazin

Kadın Parfümüne Brad Pitt Dokunuşu!

Kadın Parfümüne Brad Pitt Dokunuşu!

Brad Pitt, Chanel'in efsanevi parfümü No.5'in reklam yüzü oldu. Harper's Bazaar dergisi, bu ayki sayısında Pitt'li reklam çekimini sayfalarına taşıdı.

28.11.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakışıklı aktör Brad Pitt, Chanel'in efsanevi parfümü 'No.5'in reklam yüzü oldu. Çok merak edilen ve dikkat çeken bu çalışma hakkındaki detayları Harper's Bazaar dergisi bu ayki sayısında hayranlarıyla paylaştı:

'No.5'in reklamlarında 91 yıl boyunca; Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Nicole Kidman ve Audrey Tautou gibi birçok yıldız rol aldı. Kampanyada ilk kez bir erkek star kullanılıyor.

ÇOK KARİZMATİK

Kozmetik dünyasında hayli cesur bir hamle olarak kabul edilen reklamda ünlü aktör, bir aşk mektubu okuyor: "Bu bir yolculuk değil. Yolculuklar biter ve biz devam ederiz. Dünya döner ve biz onunla dönmeye devam ederiz. Planlar yok olur, rüyalar başlar ama nereye gidersek gidelim, sen oradasın. Şansım, inancım ve talihim..."

Bu etkileyici reklam filminin yönetmen koltuğunda, 'Pride & Prejudice', 'Atonement' ve 'Anna Karenina' gibi filmlerde imzası bulunan Joe Wright oturuyor.

Wright, Brad Pitt'in görüntüsü kadar ses tonuna da hayran olduğunu dile getiriyor: "Brad Pitt'i, bu aşk mektubunu okurken gördüğünüzde ondan etkilenmemeniz mümkün değil. İnanılmaz bir ses tonu var!"

Yönetmen Wright, Pitt'li reklamı şöyle tarif ediyor: "İlham kaynağım, 1960'ların sonunda Catherine Deneuve'ün yer aldığı No.5 reklamlarıydı. Sadece performansa odaklanan, son derece sade ve çok güçlü bir şey yaratmak istedim."

Kampanyanın sahne arkası fotoğraflarını çeken Sam Taylor Johnson, Brad Pitt'in sette çok uyumlu biri olduğunu söylüyor: "Brad, çok eğlenceli biri. Kesinlikle 'star' tavrı yok. Proje için elinden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyor."

Brad Pitt ise kült parfümün hayranı olduğunu söylüyor. "Bu parfüm için dünyanın en ikonik parfümü denmesi boşuna değil" diyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kadın Parfümüne Brad Pitt Dokunuşu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement