Kadın Polis Memurunu Darp Edip Kaçmaya Çalışan Saldırgan, Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kadın Polis Memurunu Darp Edip Kaçmaya Çalışan Saldırgan, Yakalandı

Manisa'da kadın polis memurunu darp ettikten sonra kaçan saldırgan, olay yerinin yakınlarında yakalandı. Polis tarafından gözaltına alınan saldırganın elinde, darp ettiği memurun saçlarının olduğu görüldü.

18.03.2019 21:52  Güncelleme: 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da bir kadın polis memurunu darp ettikten sonra olay yerinden kaçan şahıs aracıyla önce kaza yaptı, ardından aracını bırakarak kaçtı. Bölgede geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri şahsı olay yerinin yakınlarında yakalarken, saldırganın elinde darp ettiği polis memurunun saçlarının olduğu görüldü.

Kadın Polis Memurunu Darp Edip Kaçmaya Çalışan Saldırgan, Yakalandı

POLİS MEMURUNU YERDE SÜRÜKLEDİ

Olay, saat 16.00 sıralarında Aynı Ali Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manisa Ticaret ve Anadolu Meslek Lisesinde görevli polis memuru S.C., şüpheli gördüğü Mehmet S.'nin kimlik kontrolünü yapmak istedi. Bu sırada şüpheli Mehmet S.ile polis memuru arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet S. polis memuru Solmaz C.'yi saçlarından tutarak yerde sürükledi. Yaşanan kavganın ardından Mehmet S., okulun önünde bulunan 45 M 9817 plakalı kamyonetiyle olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Kadın Polis Memurunu Darp Edip Kaçmaya Çalışan Saldırgan, Yakalandı

SALDIRGAN ARACIYLA KAÇARKEN KAZA YAPTI

Kaçan sürücü Mehmet S. bir süre sonra 3317 Sokak ile Sakarya Caddesi kesişiminde Muhammed Emre K.idaresindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içerisinde bulunan Zehra Z.(38), araç sürücüsü Muhammed Emre K. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Merkez Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu sırada polisi darp ettiği iddia edilen Mehmet S. olay yerinde aracını bırakarak kaçtı. Polis ekipleri çevrede yaptığı geniş çaplı arama çalışması sonrası Mehmet S.'yi kaza bölgesinin yakınlarında gözaltına aldı. Saldırganın elinde darp ettiği polis memurunun saçlarının olduğu görüldü.

Öte yandan darp edilen polis memuru Solmaz C.'nin de Merkez Efendi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kadın Polis Memurunu Darp Edip Kaçmaya Çalışan Saldırgan, Yakalandı
Kadın Polis Memurunu Darp Edip Kaçmaya Çalışan Saldırgan, Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kadın Polis Memurunu Darp Edip Kaçmaya Çalışan Saldırgan, Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • musluman: polıs dıye artıstlık yapmıs bulmus belasını az bıle etmıs komple saclarını yolacakdıkı bır daha polıslıgın arkasına sıgınıpda ona buna artıslık yapmaya 7 60 Yanıtla
  • K komik : Polis kendini koruyamıyor kadın olmak işte zor işin ne olursa olsun kadınlar zayıf güçsüz 25 12 Yanıtla
  • Fatih: Dogru polis kendini koruyamıyor çünkü yetkisi yok polis karşılık verse şimdi millet burda yaygara yapıyordu polis şiddet kullandı diye 26 4
  • gece bekçisi: polisin okulun önünde ne işi var evinde otursaydı. dayak yemezdi 1 28 Yanıtla
  • jöh: Şu ben erkegim ben delikanlıyım deyipte eline bıçak alıp saga sola sarılan dumbuklere sesleniyorum, delikanlılık kesici delici aletle adam vurmak , kadın vurmak degil ,delikanlılık sıkıyorsa karşı cınsıne gücünle yıkmaktır. Ama ne hikmetse bıçagı kapan delikanlı diye fistanlı fistanlı karı gibi dolaşıyor. 29 0 Yanıtla
  • ADALETİN GÜCÜ: sanki kadın polis sivil kıyafetli gibi geldi bana sedyedeki o kadın polis ise eğer polisim dedi ve kimlik göstermeden gövde gösterisi yaptıysa adam da vermiştir cevabını ama bile bile polisi darp ettiyse KIRIK ELLERİNİ 2 26 Yanıtla
  • Hayyam: 17 yılda suç oranının ve ahlaksızlığın yüzde 800 artmasının hesabı 31 martta sorulmalıdır 13 11 Yanıtla
  • spartaküs: polis 24 saat esasına göre görev yapar Adaletin gücü ezbere konuşma...yasayı aç oku izinlide olsa polis şüphelenirse kimlik sorma göz altına alma yetkisi var boş konuşma 11 1
  • Uğur: Sende annende kalsaydın çıkmasaydın keşke oksijen israfından başkandır şey değilsin 7 0
  • Bipliyorum..: Sen harbi malsın sırf yazmak için yazmış olduğunuz ne kadar belli dar beyinli mahlukat. 4 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzurum'da 'İrfan Meclisi' EİT 2025 Turizm Başkenti Erzurum gündemiyle ilk toplantısını yaptı
    10:15 Erzurum'da 'İrfan Meclisi' EİT 2025 Turizm Başkenti Erzurum gündemiyle ilk toplantısını yaptı

    Erzurum'da bir araya gelme kültürünü geliştirmek, ortak aklı şehir ve halkın yararına çalıştırmak ve istişare kültürüne katkı sağlamak için kurulan 'İrfan Meclisi', EİT 2025 Turizm Başkenti Erzurum konusunu ele aldığı ilk toplantısını gerçekleştirdi.

  • İstanbul'da lüks otomobillerin konsollarını çalan 2 şüpheli gözaltına alındı
    10:11 İstanbul'da lüks otomobillerin konsollarını çalan 2 şüpheli gözaltına alındı

    İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ümraniye, Çekmeköy ve Esenler'deki otomobillerden hırsızlık yapıldığı ihbarları üzerine çalışma başlattı. Güvenlik kameraları incelenerek şüphelilerin kimlikleri tespit edildi ve Esenler'de yakalandılar. Şüphelilerin adliyeye sevk edildiği belirtildi.

  • Elazığ'da Pikapın Otomobile Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı
    10:09 Elazığ'da Pikapın Otomobile Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı

    Elazığ'ın Bosna Hersek Bulvarı'nda meydana gelen kazada, bir pikap sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek bir otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken otomobil sürücüsü sıkıştı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı
    10:09 Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı

    Erzurum'un Tortum ilçesinden kent merkezi yönüne hareket eden araç, Karagöbek Mahallesi civarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı.

  • Tekirdağ'da Tefecilik ve Nitelikli Yağma Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:07 Tekirdağ'da Tefecilik ve Nitelikli Yağma Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, tefecilik ve nitelikli yağma suçlarıyla ilgili 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda bir tabanca, bir pompalı tüfek, mermiler ve diğer suç unsurları ele geçirildi.

  • Sakarya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    10:06 Sakarya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Sakarya'nın Karasu ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda jandarma ekipleri tarafından 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda ise 675 gram sentetik uyuşturucu, 50 mililitre sıvı amfetamin, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet cep telefonu, 2 bin 305 dolar ve 26 bin 970 lira ele geçirildi.

  • Mersin'de silah kaçakçılığı operasyonu: Zanlı gözaltına alındı
    10:05 Mersin'de silah kaçakçılığı operasyonu: Zanlı gözaltına alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, evinde ruhsatsız tabanca ve 3 tüfek ele geçirilen zanlı jandarma tarafından gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah kaçakçılığıyla uğraşan şüphelinin müşteri arayışında olduğunu tespit etti. Zanlının ikametine düzenlenen operasyonda, ruhsatsız tabanca ve 3 tüfek ile birlikte 70 fişek ve 150 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli jandarmaya teslim edildi.

  • Seyhan polisi 80 ruhsatsız silah ele geçirdi
    09:57 Seyhan polisi 80 ruhsatsız silah ele geçirdi

    Adana'da Seyhan polisi yaptığı çalışmalarda 80 ruhsatsız tabanca ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 329 kişiyi de yakaladı. Ekipler ayrıca 626,68 gram narkotik madde, 629 uyuşturucu hap ve 7 çalıntı araç da ele geçirdi. Ruhsatsız silah yakalatan 7 kişi ve diğer suçlardan yakalanan 31 kişi tutuklandı.

  • Adana'da 80 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 329 kişi yakalandı
    09:54 Adana'da 80 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 329 kişi yakalandı

    Adana Seyhan polisi yaptığı çalışmalarda 80 ruhsatsız tabanca ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 329 kişiyi de yakaladı. Ekipler ayrıca 60 ruhsatsız tabanca, 5 kurusıkı tabanca, 15 ruhsatsız tüfek, 229 şarjör, 673 mermi ve tabanca yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi. Ayrıca 626,68 gram narkotik madde, 629 uyuşturucu hap ve 7 çalıntı araç da bulundu. Toplamda 7 kişi ruhsatsız silah suçundan, 31 kişi ise diğer suçlardan tutuklandı.

  • Adana'da Cinayet Zanlıları Tutuklandı
    09:50 Adana'da Cinayet Zanlıları Tutuklandı

    Adana'da bir kişinin öldürülmesi olayında, cinayeti işledikten sonra ihbarda bulunan ve olay yerine gelen iki şüpheli tutuklandı. Şahısların, cinayetin ardından tabancayı alarak kaçtığı belirtildi. Ölen kişinin ve şüphelilerin suç kayıtları da ortaya çıktı.

  • Aydın'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan 38 şahıs yakalandı
    09:49 Aydın'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan 38 şahıs yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahıslara yönelik iki günde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 38 şahıs yakalandı. Operasyonlarda hırsızlık, uyuşturucu, yağma, resmi belgede sahtecilik, cinsel istismar ve fuhuş gibi suçlardan aranan şahıslar bulundu.

  • Edirne'de Son Bir Haftada 105 Aranan Şüpheli Yakalandı
    09:49 Edirne'de Son Bir Haftada 105 Aranan Şüpheli Yakalandı

    Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son bir haftada çeşitli suçlardan aranan 105 şüpheliyi yakaladı.


Advertisement