Kadın Sürücünün, Çarptığı Aracın Şoförünü "Dayım Milletvekili" Deyip Dövdüğü Anlar Kameraya Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Kadın Sürücünün, Çarptığı Aracın Şoförünü "Dayım Milletvekili" Deyip Dövdüğü Anlar Kameraya Yansıdı

Ankara'da, yeşil ışıkta aniden duran bir araca arkadan çarpan kadın sürücü, çarptığı aracın sürücüsünü tekme tokat dövdü. Kadın sürücü, "Dayım milletvekili" deyip olay yerinden uzaklaştı.

22.02.2019 17:15  Güncelleme: 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da, yeşil ışıkta aniden duran bir araca arkadan çarpan kadın sürücü, çarptığı aracın sürücüsüne tekme tokat saldırdı. Kadın, daha sonra aracını kendisini engellemek isteyen vatandaşların üzerine sürerek olay yerinden uzaklaştı. Yaşananlar anbean güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Olay, Etimesgut ilçesi Hikmet Özer Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 06 HPU 10 plakalı aracın sürücüsü Ümit Akat, otomobiliyle seyir halindeyken yeşil ışıkta aniden durdu. Bu sırada arkasında seyreden otomobil, Akat'ın aracına çarptı. Maddi hasarlı kazanın meydana gelmesi üzerine 2 aracın sürücüsü, araçlarından indi. Bu sırada otomobilin kadın sürücüsü, Akat'a tekme tokat saldırmaya başladı, bununla da yetinmedi Akat'ın aracını tekmeledi. Ne olduğuna anlam veremeyen Akat'ın imdadına ise çevredeki vatandaşlar yetişti.

VATANDAŞLARIN ÜZERİNE ARACINI SÜRDÜ

Vatandaşların araya girmesiyle aracına binen kadın sürücü, olay yerinden hızla uzaklaşmak istedi. Bunun üzerine Akat, aracın önüne geçerek kadın sürücüyü durdurmaya çalıştı. Ancak kadın sürücü, Akat ile çevredeki vatandaşların üzerine aracı sürerek olay yerinden kaçtı. Bu anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

HAKARET EDİP "DAYIM MİLLETVEKİLİ" DEDİ

Olayın ardından darp raporu alan sürücü Akat, yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

"Işıklarda beklerken, arkamda bir bayan sürücü varmış, ben görmedim. Işıklar yandıktan birkaç saniye sonra ben kalktım, ondan sonra arkamdan bayağı bir korna çaldı, ben de hafiften bir yavaşladım. Yavaşlayınca da arkadan direkt vurdu. Vurunca ben aşağı indim, normal bir şekilde arabama bakıyordum bir şey var mı diye. O arada aşağı indi bana hakaretler etmeye başladı, ağza alınmayacak hakaretler etti. Videoda her şey gözüktüğü gibi her şeyi yaptıktan sonra arabaya binerken, 'Dayım milletvekili' dedi. 'Seni burada duman ettiririm' dedi. Ben de bu lafa dayamadım."

5 METRE SÜRÜKLEDİ

"Bir yere gitmesin diye arabanın önüne atladım. Çünkü kaçacağı belliydi. Ben aracı durduramadım bir 5 metre kadar beni sürükledi sonra çekti gitti. Sol diz kapağımda çıkık var. Darp raporu aldım, ben de davacı, şikayetçi olacağım. Diyecek bir şey bulamıyorum halen şaşkınım."

Kadın Sürücünün, Çarptığı Aracın Şoförünü "Dayım Milletvekili" Deyip Dövdüğü Anlar Kameraya Yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadın Sürücünün, Çarptığı Aracın Şoförünü 'Dayım Milletvekili' Deyip Dövdüğü Anlar Kameraya Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • BİRDOST: MUHTEMEL AM PÜLCÜDÜR 40 2 Yanıtla
  • SS: Devlet bulsun o şeytan kadını ... kimmiş millet vekili dayısı.. hangi partiden se oy yok.. 30 0 Yanıtla
  • Konuşan Pogaca: Valla kimse kusura bakmasın o kadının kafasını kaputa sokardim.Sonra kadına şiddet bilmem ne.Hem suçlu,hem adamı tekmeliyor bide arabasını tekmeliyor.Terbiyesiz kadın. 29 0 Yanıtla Bravo: Helal dayı kadın kasınmış..da adam kaşıyamamış.. 20 0
  • Velevki: Malum partinin malum müridleri. 26 1 Yanıtla
  • Arzu: Terbiyesiz kadın Erkekleri nasıl tehdit ediyor 26 1 Yanıtla
  • Bilal: Hadi adaletinizi gorelim dayısını bulun sürücüden halkın önunde özür diletin, kadını da darp ve halkın üzerine araba sürdüğü için kasten adam öldürmeye teşebbüsten yargılayın... 26 0 Yanıtla Ne: Adalet garibana..arkan varsa.. veya zengin sen sırtın yere gelmez..bu ülkede 4 0
  • Kuyruğa basan: Yeni trent,kafa normalin 5 kat büyüğü,suratta bir karış boya,gece gündüz kafadan çıkarılmayan S-400 radarı gibi kapkara 69 ekran gözlük,bir karış dil,ve dayısı malumdan milletvekili.Al sana yeni türkiye.belki osmanlının son padişahının 4. Kuşaktan torunudur.kurucesme,taksim fatih bana dedemden kaldı,yada kafada fes ,heryere saldiran bir salyalı meczup.Al sana New Turkey de L'Ottoman. 21 2 Yanıtla
  • Dürbünlü : Chp zihniyeti normaldir ,hep çamur hep çirkeflik dostlar.. 5 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement