KADINA ŞİDDETE DİKKATİ ÇEKMEK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER - Son Dakika
Güncel

KADINA ŞİDDETE DİKKATİ ÇEKMEK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

ANTALYA'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

27.11.2022 12:14  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Tura katılanlar bisikletlerine turuncu renkli kurdele bağlarken, tur öncesinde de 'kadına el kalkamaz' yazılı pankart açıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında hafta boyunca farkındalık yaratmak amacıyla birçok etkinlik düzenledi. Yapılan çalışmalarda kadın ve erkeğin her alanda birlikte mücadele ettiği gibi kadına yönelik şiddete karşı da birlikte mücadele etmesi gerektiği vurgulandı. Etkinlikler kapsamında bugün de bisiklet turu düzenlendi.

Konyaaltı Caddesi üzerindeki varyanttan başlayan tura onlarca bisikletli katıldı. Tura katılanlar kadına yönelik şiddete dikkati çekmek için bisikletlerine turuncu kurdele bağlarken, yakalarına da 'Kadına el kalkamaz' yazan kağıtlar asıldı. Cumhuriyet Meydanı'na kadar pedal çeviren grup burada Atatürk Heykeli önünde 'Kadına El Kalkamaz' yazılı pankart açarak turlarını sonlandırdı. (DHA)

KADINA ŞİDDETE DİKKATİ ÇEKMEK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KADINA ŞİDDETE DİKKATİ ÇEKMEK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement