'Kadını kadın muayene eder' dedi, sağlık görevlisini darbetti - Son Dakika
Güncel

'Kadını kadın muayene eder' dedi, sağlık görevlisini darbetti

\'Kadını kadın muayene eder\' dedi, sağlık görevlisini darbetti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, rahatsızlanan eşini hastaneye getiren kişi, yardım etmek için iğne yapılan bölüme giren tıp teknisyeni Mehmet Gürkan Ören'i, "Erkeği erkek, kadını kadın muayene eder" diyerek darbetti.

15.12.2020 21:06  Güncelleme: 21:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de rahatsızlanan eşini hastaneye getiren S.B., müşahede odasına alınan eşine iğne yapan hemşireye yardım etmek için kapalı olan perdeyi açan tıp teknisyeni Mehmet Gürkan Ören'e tepki gösterdi. İddiaya göre, sağlık görevlisinin üzerine yürüyerek, küfür ve hakaret eden S.B., "Sen niye içeriye giriyorsun, erkeği erkek, kadını da kadın muayene eder" dedikten sonra Ören'i darbetti.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ARAYA GİRDİ

Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle uzaklaştırılan S.B., daha sonra çağrılan polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

'Kadını kadın muayene eder' dedi, sağlık görevlisini darbetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Kadını kadın muayene eder' dedi, sağlık görevlisini darbetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • OBJEKTİF: NE VAR BUNDA ?HANIMININ VÜCUDUNU KENDİNDEN BAŞKA ERKEK GÖRMESİN İSTEMİŞ .BÜTÜN SAĞDUYULU İNSANLAR NAMUSUNA SAHİP ÇIKAN BU KARDEŞİMİZE DESTEK VERMELİDİRLER . 117 126 Yanıtla yargic: yallah arabistanaa 40 66 insanmı: ahlakınla yallah cehenneme 1 4
  • Sağlık Teknikeri: Biz sağlıkcılar olarak böyle bir durumda işimizi yaparız siz şeytanların aklına gelen şey bizim aklımızdan geçmez bile. Yine bu cahilller kız çocuklarını okutmaz ama hastaneye gelince eşime bayan sağlık personeli baksın derler. Gerçekten en büyük düşmanımız cehalet 19 9 Yanıtla
  • cumhur kerimoğlu: YAHU ORADA BAYAN VARSA ERKEK NİYE GİRER MUAYENE DİYORSUNUZ ADAM BAYANDAN RANDEVU ALMIŞ .ŞİMDİ BUNUN GERİCİLİKLE NE ALAKASI VAR . 18 7 Yanıtla .: pekı sana bır soru kadın ölmek uzere olsa doktor erkek olsa ? 1 2
  • yargıç beyin: islamın 5 şartından biri arabistana hacca gitmek. 2 13 Yanıtla tunç06: git o zaman seni kim tutuyor 0 0
  • cem: herkesin düşüncesine saygı duymak gerekli 5 6 Yanıtla
  • ORHAN: KIZINI OKULA YOLLAMA KADIN DOKTOR İSTE GENEBEN 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement