"Kadınlar Günü'ne Özel" Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

"Kadınlar Günü'ne Özel" Resim Sergisi Açıldı

Salihli Belediyesi Resim Atölyesi öğrencilerinin Resim Öğretmeni Nilgün Mıdık yönetiminde hazırladığı, Kadınlar Günü Özel Resim sergisi Himaye-i Etfal binasında açıldı.

10.03.2017 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

150 eserin yer aldığı açılışa, Salihli Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kamil Karameşe, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri ile çalışanları, Resim Öğretmeni Nilgün Mıdık ile kursiyerler ve davetliler katıldı. Serginin açılış kurdelesini Öğretmen Nilgün Mıdık ile kesen Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca ile özel resim sergisini gezdi.

Salihli Belediyesinin kültür ve sanata her zaman önem verdiğini vurgulayan Başkan Kayda, Salihli Belediyesi olarak her yaşa hitaben kurslar açıyoruz. Açılan değişik kurslarda 7'den 77'ye toplam 840 kursiyerin eğitim görüyor. Böyle anlamlı bir günde bu önemli sergiyi açmaktan mutluluk duyuyorum. Buradan tüm kadınlarımızın Dünya kadınlar gününü kutluyorum. Her gününüz böyle güzel ve mutlu olsun. Birazdan sayın kaymakamım ve sizinle birlikte sergimizi gezeceğiz. Burada birçok farklı yaş grubu ve meslek gruplarından toplam 125 kursiyerimizin karakalem, toz pastel, sulu ve yağlı boyadan oluşan el emeği göz nuru eserleri göreceğiz. Sergimiz hayırlı uğurlu olsun. Son olarak tekrardan tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun." dedi. Açılış töreninde Başkan Kayda, başarılı çalışmalarından dolayı Resim Öğretmeni Nilgün Mıdık'a çiçek takdim ederken, açılışa katılan tüm kadınlara karanfil hediye edip günlerini kutladı.

Gidip görmek isteyenler için, 150 eserin yer aldığı Kadınlar Gününe Özel Sergi Himaye-i Etfal binasında 14 Mart'a kadar açık kalacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kadınlar Günü'ne Özel' Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement