Kadınlar Günü'nü Oğlunun Mezarı Başında Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Kadınlar Günü'nü Oğlunun Mezarı Başında Geçirdi

Kadınlar Günü\'nü Oğlunun Mezarı Başında Geçirdi

Adıyaman’da yaşayan Sabiha Fırat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde evinde ölü olarak bulunan oğlu Ramazan Fırat’ın mezarı başında ağlayarak geçirdi.

08.03.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da yaşayan Sabiha Fırat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde evinde ölü olarak bulunan oğlu Ramazan Fırat'ın mezarı başında ağlayarak geçirdi. Anne Fırat, oğlunun katillerinin bulunup idam edilmesini istedi.

Sabiha Fırat, oğlunun mezarı başında dualar ederek, 'oğlum okuyacaktı, büyük adam olacaktı' diyerek katillerinin bir an önce bulunmasını ve idam edilmesi gerektiğini vurguladı. Acılı anne, oğlunun mezarı başında yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı. Ramazan Fırat'ın annesi, mezarlıkta Kürtçe ağıtlarla feryat edip, katillerin bulunup idam edilmesini istedi.

Ablası Esmer Fırat ise ölen kardeşinin kimseyle bir sıkıntısı olmadığını belirterek, "Kardeşim Ramazan kendi halinde biriydi. Okuyup güzel bir iş sahibi olmak için hayaller kurardı. Her zaman ben okuyacağım derdi. Ama değil okumayı yaşamayı bile çok gördüler. Katillerinin bulunmasını ve idam edilmesinin istiyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadınlar Günü'nü Oğlunun Mezarı Başında Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement