Kadınlar İzmir Fuarı'nı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Kadınlar İzmir Fuarı'nı Gezdi

Kadınlar İzmir Fuarı\'nı Gezdi

Manisa’nın onur konuğu il olduğu 85’inci İzmir Enternasyonal Fuarı, Haydi Kadınlar Fuara projesi kapsamında Soma, Kula, Ahmetli ve Gölmarmaralı kadınları ağırladı.

05.09.2016 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın onur konuğu il olduğu 85'inci İzmir Enternasyonal Fuarı, Haydi Kadınlar Fuara projesi kapsamında Soma, Kula, Ahmetli ve Gölmarmaralı kadınları ağırladı. İlçelerden fuara katılan kadınlar Manisa standına hayran kaldıklarını belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hazırlanan Haydi Kadınlar Fuara projesi kapsamında ilçelerden gelen kadınlar, 85'inci İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu ili olan Manisa standını ziyaret etti. Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu ile programa katılan kadınları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu karşıladı. Soma, Ahmetli, Kula ve Gölmarmara'dan gelen kadınlarla tek tek ilgilenen Ustamehmetoğlu, kadınlara fuarla ilgili bilgiler verdi. Manisa'nın 85'inci İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu olmasına çok sevindiklerini belirten kadınlar, fuara katılımlarını sağladığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Kadınlar Manisa standının her noktasını ziyaret etti ve bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadınlar İzmir Fuarı'nı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement