Kadınlar "Onur"umuzdur… - Son Dakika
Güncel

Kadınlar "Onur"umuzdur…

Kadınlar "Onur"umuzdur…

Onur Market&Unilever işbirliğiyle hayata geçirilen kampanyanın detayları, Bursa Üreten Kadın Dernekleri Federasyonu'nun Bereketlim Mağazası'nda düzenlenen toplantıyla, kamuoyuna duyuruldu.

03.03.2018 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onur Market& Unilever işbirliğiyle hayata geçirilip14 Mart'a kadar sürecek olan Bursa Üreten Kadın Dernekleri Federasyonu Bağış Kampanyası çerçevesinde, Onur Market'lerden yapılacak Signal, Dove ve Elidor markalı ürün alışverişlerinden elde edilen gelir Bursa Üreten Kadın Dernekleri Federasyonu'na bağışlanacak.

Toplantıda; Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök, Bursa Üreten Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Sermin Cakalıoğlu ve federasyon üyesi kadınlar hazır bulundular.

Toplantıda konuşan ve kampanyanın detaylarını kamuoyuna aktaran Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök, "Analarımız, eşlerimiz, kızlarımız, kardeşlerimiz yani kadınlarımız; onlarla birlikte yaşadığımız her bir gün bizim için önemli, değerli.

Mağazalarımızdaki istihdamın % 51'i kadınlarımızdan oluşuyor. Bu haliyle Onur Market 'Kadınlarımız Onurumuzdur' anlayışını mağazalarına da hakim kılmış bulunmakta.

Kampanya ile federasyonumuzun kalkınması, güçlenmesi için Signal, Dove ve Elidor markalı ürün satış gelirinin bir bölümünü bağışlıyor olacağız. Ayrıca kadınlarımızın emeği Bereketlim ürünlerini mağazalarımızda satmaya başlıyoruz. Birbirinden lezzetli kadın emeği ürünler müşterilerimiz ile buluşacak. Ümit ederiz ki federasyon ve kadınlarımız için bereketli ve hayırlı bir çalışma olur" dedi.

Bursa Üreten Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Sermin Cakalıoğlu da başta kadınlar olmak üzere tüm Bursalıların bu kampanyaya destek vereceğini ümit ettiklerini belirterek, Onur Market'e ve yöneticilerine bu kampanyayı hayata geçirdikleri için teşekkür eden Cakalıoğlu, "Murad Bey ve Onur Market Yönetim Kurulu'na teşekkür ediyorum. Bizim burada yaptığımız çalışmalar, Saitabat'ta başlayan bir kıvılcım tüm Türkiye'ye örnek oldu. Bu ortak çalışmaya ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah hayırlara vesile olur" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadınlar 'Onur'umuzdur… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement