Kadınlar Sevgililer günü için üretiyor - Son Dakika
Güncel

Kadınlar Sevgililer günü için üretiyor

Kadınlar Sevgililer günü için üretiyor Adana'da kadınlar, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle özel tasarım giysiler için dikiş makinalarının başına geçti Adana'nın Kozan ilçesinde kadınlar Sevgililer Günü nedeniyle özel tasarım giysi üretimine başladı.

03.02.2021 12:41  Güncelleme: 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Sevgililer günü için üretiyor

Adana'da kadınlar, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle özel tasarım giysiler için dikiş makinalarının başına geçti

ADANA - Adana'nın Kozan ilçesinde kadınlar Sevgililer Günü nedeniyle özel tasarım giysi üretimine başladı.

Kozan Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Dikim Atölyesinde dikiş nakış kursuna katılan kadınlar, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle özel tasarım ürünler için dikiş makinalarının başına geçti.

Sevgili kombinleri, atkı bere takımı gibi özel tasarımlar yapan kadınlar, pandemiden uzak günleri beklediklerini söyledi. Dikiş nakış kursu eğitmeni Dönay Karaman, "Stres atıyoruz. Pandemide sıkıldık ve şimdi çok güzel ürünler üretiyorlar. Polardan, atkı, bere, kazak gibi ürünler üretiyorlar. 12 kursiyerimiz var. En çok şuan atkı bere hediyelik ürün üretiyoruz. Severek yapmak çok önemli. Kombin tişörtler, eşofman takımları üretiyoruz. Talep çok yoğun yarış yapar gibi sevgililer gününe özel üretiyoruz" diye konuştu.

Kursiyer Meliha Mesutoğlu, "Evde rahat giyim ürünleri diktik. Kendime tayt diktim, oğluma kapüşonlu giysi yaptım. Bu arada çok mutlu oluyoruz stres atıyoruz" dedi.

Kursiyer Emine Koca ise, "Bende çocuklarıma pijama dikiyorum. Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun. Pantolon çanta atkı bere takımı ürettik. Sevgiyle yapıyoruz" diye konuştu.

Kadınlar Sevgililer günü için üretiyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadınlar Sevgililer günü için üretiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement