Kadınlar Yaşam Merkezleri ile Aile Bütçelerine Katkı Sağlıyor - Son Dakika
Yaşam

Kadınlar Yaşam Merkezleri ile Aile Bütçelerine Katkı Sağlıyor

Kadınlar Yaşam Merkezleri ile Aile Bütçelerine Katkı Sağlıyor

Eyyübiye Belediyesi, gençlere ve kadınlara yönelik yatırımları kapsamında ilçeye kazandırmış olduğu gençlik merkezlerinde gençler sosyal aktivitelere katılırken, kadın destek ve yaşam merkezlerindeki kadınlar ise aile bütçelerine katkı sağlıyor.

14.11.2018 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyyübiye Belediyesi, gençlere ve kadınlara yönelik yatırımları kapsamında ilçeye kazandırmış olduğu gençlik merkezlerinde gençler sosyal aktivitelere katılırken, kadın destek ve yaşam merkezlerindeki kadınlar ise aile bütçelerine katkı sağlıyor.

Eyyübiye Belediyesinin ilçeye kazandırdığı birçok gençlik merkezinde gençler, hem ders çalışıyor hem de sosyal aktivitelere katılarak zaman geçiriyor. 15 Temmuz Gençlik Merkezi, Vali İzzettin Küçük Gençlik Merkezi, Şehit Polis Abdülkadir Oğuz Gençlik Merkezi, Şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu ve Batıkent Gençlik Merkezi ile Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağı Millet Kıraathanesi'nde gençler çeşitli kurslara katılırken, üniversiteye hazırlananlar ise eğitim alarak ders çalışıyorlar. Bugüne kadar birçok öğrencinin üniversiteye yerleşmesinde öncülük eden Eyyübiye Belediyesi gençlik merkezlerinde çalışmalar devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçede yaşayan kadınlara yönelik birçok projeyi de hayata geçirerek kadınların sosyalleşmesine katkıda bulunuyor. Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Akabe Kadın Destek ve Yaşam Merkezi ile Eyüpnebi, Şıhmaksut Kadın Destek ve Yaşam Merkezinde kurs alan kadınlar, sosyal aktivitelere katılırken aynı zamanda aile bütçelerine de katkı sağlıyor.

Gençlere ve kadınlara her zaman önem verdiklerinin belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Kadın ve gençlerimizi, geleceğin en önemli yapı taşları olarak görüyoruz. Bundan dolayı milli ve manevi değerlerle uyumlu ve çağın gereksinimlerine ayak uydurabilen kadın ve gençlerin yetişmesine büyük önem veriyoruz" ifadelerini kulandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kadınlar Yaşam Merkezleri ile Aile Bütçelerine Katkı Sağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı
    01:20 Ankara Pursaklar'da çimento tankeri devrildi, o anlar kameraya yansıdı

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı.

  • Ümraniye'de iş yerinde korkutan yangın
    01:11 Ümraniye'de iş yerinde korkutan yangın

    Ümraniye Yamanevler Mahallesi Sanayi Caddesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, elektrik kontağından kaynaklandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları yapıldı.

  • Ümraniye'de İş Yerinde Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    00:47 Ümraniye'de İş Yerinde Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Ümraniye Yamanevler Mahallesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi olarak elektrik kontağı gösterildi. İtfaiye ekipleri yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmalarına başladı.

  • Hatay'da çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu
    00:38 Hatay'da çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu

    Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan çöplük alanda çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek dumanların gökyüzünü kaplamasına neden oldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

  • İskenderun'da hafif ticari araçla motosiklet çarpışması: 2 yaralı
    00:33 İskenderun'da hafif ticari araçla motosiklet çarpışması: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Numune Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ve arkasında oturan bir kişi, sağlık ekiplerince İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü
    00:23 Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü

    Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan Fatih Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İş yerinin kepengi kesilerek müdahale edilen yangın, maddi hasara neden oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • 4 çocuk annesi eşini sokak ortasında katleden şahıs, cinayet sonrası cesedin başında bekledi
    00:22 4 çocuk annesi eşini sokak ortasında katleden şahıs, cinayet sonrası cesedin başında bekledi

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde Vedat G.'nin, sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdüğü boşanma aşamasındaki eşi Neşe G.'nin cesedinin başında beklediği ve kimseyi yanına yaklaştırmadığı ortaya çıktı. Cinayet aleti tabancayı başına dayadığı öğrenilen Vedat G.'nin, olay yerine gelen polis tarafından güçlükle ikna edilip, gözaltına alındığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Gaziantep'te kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    23:23 Gaziantep'te kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Cemal Sönmez (62) idaresindeki motosiklet ile Kadir K. (29) yönetimindeki kamyonet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.

  • Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zincirleme trafik kazası: 3 ölü, 6 yaralı
    22:44 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zincirleme trafik kazası: 3 ölü, 6 yaralı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Siverek-Şanlıurfa karayolu uzun süre trafiğe kapandı.

  • Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zincirleme trafik kazasında 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı
    22:39 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zincirleme trafik kazasında 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kazada, otomobil, hafif ticari araç ve motosiklet çarpıştı. Yaralılar Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından kara yolunda ulaşım kısa süreliğine durdu, daha sonra tekrar açıldı. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

  • Diyarbakır Eğil ilçesinde iftar programı düzenlendi
    21:57 Diyarbakır Eğil ilçesinde iftar programı düzenlendi

    Eğil Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar programına birçok vatandaş katıldı. Programda, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri, Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de yer aldı. İftar programı dualarla sona erdi.

  • Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı
    21:46 Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

    Türkiye'nin konuştuğu ölümlü kazayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. İstanbul Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan kazadan sonra, yazar Eylem Tok'un, 17 yaşındaki oğlu T.C'yi yurt dışına kaçırmak için nasıl bir koşuşturma yaşadığı yeni görüntülerle gözler önüne serildi.


Advertisement