Kadınların Çeyiz ve Nakış Kursu Devam Ediyor - Son Dakika
Eğitim

Kadınların Çeyiz ve Nakış Kursu Devam Ediyor

Kadınların Çeyiz ve Nakış Kursu Devam Ediyor

Kırklareli’de başlatılan “Çeyiz Ürünleri Hazırlama ve Nakış Kursu” ile “Yatak Örtüleri Dikimi Kursu” devam ediyor.

13.08.2018 20:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'de başlatılan "Çeyiz Ürünleri Hazırlama ve Nakış Kursu" ile "Yatak Örtüleri Dikimi Kursu" devam ediyor.

Kırklareli'de kadınlara yönelik başlatılan "Çeyiz Ürünleri Hazırlama ve Nakış Kursu" ile "Yatak Örtüleri Dikimi Kursu" devam ediyor. 21 Mayıs'ta başlayan, 17 Eylül'de sona erecek olan ve hafta içi öğleden önce yapılan Çeyiz Ürünleri Hazırlama ve Nakış Kursu'na 14 kadın kursiyer, 25 Temmuz'da başlayan, 18 Eylül'de sona erecek olan ve hafta içi öğleden sonra yapılan Yatak Örtüleri Dikimi Kursu'na ise 13 kadın kursiyer katılıyor.

Kurs hocası Dilek Öntufan, "Çok güzel bir ortamda iki ayrı kursu birlikte yürütüyoruz. Bizlere bu ortamı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Üsküp Belediyesi, Kırklareli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ortaklığıyla düzenlenen kurs tüm hızıyla devam ediyor. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Kadınların Çeyiz ve Nakış Kursu Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu Belediye Başkanı, yabancı öğrencilerin getirilmesini eleştirdi
    10:00 Bolu Belediye Başkanı, yabancı öğrencilerin getirilmesini eleştirdi

    Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne özellikle Afrika ülkelerinden öğrencilerin getirildiğini ve bu durumun ülkeyi rezil ettiğini belirterek, öğrencilerin otobüs biletlerine zam yapacaklarını söyledi. Özcan, Karabük Üniversitesi ve İbrahim Kürtül'ün de bu durumda sorumluluğu olduğunu ifade etti.

  • Edirne'de Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetliyor
    09:59 Edirne'de Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetliyor

    Edirne'de, jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, okul servislerinin güvenliği ve trafik kurallarına uyumu sağlanmaya çalışılıyor. Ekipler, sürücüleri uyarırken öğrencilere de trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor
    09:52 Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor

    Erzurum'un Uzundere ilçesinde ESMEK ve TÜYEG tarafından düzenlenen maket kursuna gençler büyük ilgi gösteriyor. Kurs, doğal ve atık malzemeler kullanılarak yapılan maketlerin üretimini öğretiyor. Kursiyerler, kısa sürede öğrendikleri tekniklerle kendi maketlerini yapmaya başladı. Doğal güzellikleri yansıtan detaylarıyla dikkat çeken maketler, bölgede sanatın ve el becerilerinin gelişimine katkı sağlıyor.

  • Sofra Sanatları Yarışması Eskişehir'de Gerçekleştirildi
    09:18 Sofra Sanatları Yarışması Eskişehir'de Gerçekleştirildi

    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Sofra Sanatları Yarışması, Eskişehir'de gerçekleştirildi. Yiyecek içecek alanında mesleki eğitim gören 452 lisenin katıldığı yarışmada öğrenciler, Türk mutfağının geleneksel ve yöresel tatlarını sergiledi. Yarışmanın birincisi Eskişehir Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Dereceye giren öğrencilere kupa ve madalya takdim edildi.

  • Edirne'deki Okullarda Polis Denetimi
    09:05 Edirne'deki Okullarda Polis Denetimi

    Edirne merkez ve ilçelerindeki okulların çevresinde polis ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde öğrencilerin okullara kontrollü girişleri sağlandı ve şüpheli görülen kişiler GBT kontrolünden geçirildi. Ayrıca, okul çevresindeki iş yerleri, parklar ve metruk binalar da kontrol edildi. Denetimlerin eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceği belirtildi.

  • Hayat pahalılığından bahseden Hakan Ural, kendisini eleştiren Özgür Demirtaş'a verdi veriştirdi, ünlü ekonomistten yanıt gecikmedi
    16:55 Hayat pahalılığından bahseden Hakan Ural, kendisini eleştiren Özgür Demirtaş'a verdi veriştirdi, ünlü ekonomistten yanıt gecikmedi

    Televizyon yorumcusu Hakan Ural, hayat pahalılığı sözleriyle ilgili kendisini eleştiren ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'a hakaret etti. Demirtaş ise yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Ural'a tepki göstererek, "Hakan Ural bana ağza alınmayacak hakaretler etmiş. Aile terbiyem yanıt vermeme izin vermiyor. Sadece kendisini anlatmış diyebilirim." dedi.

  • Türkiye Komünist Gençliği, Eski Ensar Vakfı Başkanının Üniversite Dekanlığı Atamasını Protesto Etti
    16:48 Türkiye Komünist Gençliği, Eski Ensar Vakfı Başkanının Üniversite Dekanlığı Atamasını Protesto Etti

    Türkiye Komünist Gençliği üyeleri, eski Ensar Vakfı Muğla Şube Başkanı Osman Raşit Işık'ın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne dekan olarak atanmasını protesto etti. Gençler, dekan odasının kapısına pankart astı.

  • Yalova Basın Birliği'nin gazetecilik eğitimleri devam ediyor
    16:33 Yalova Basın Birliği'nin gazetecilik eğitimleri devam ediyor

    Yalova Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova Basın Birliği işbirliğiyle TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gazetecilik, radyo-televizyon alanı öğrencilerine eğitimler devam ediyor.


Advertisement