Kadınların Yeni Ek Gelir Kaynağı İkinci El Moda - Son Dakika
Ekonomi

Kadınların Yeni Ek Gelir Kaynağı İkinci El Moda

Kadınların Yeni Ek Gelir Kaynağı İkinci El Moda

Kadınlar artık dolaplarında fazlalık olan ve giymedikleri kıyafetleri ve aksesuarları diledikleri gibi yeni sahiplerine satabiliyorlar. Çünkü bu konuda oldukça ciddi bir girişim olan ve insanların tercihlerini yeni baştan değiştiren Modacruz.com her anlamda etkili bir araç olarak karşımıza çıkıyor.

05.03.2018 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Modacruz ile eşyalar yeni sahibine

İnternet sitelerinden ya da mobil uygulaması ile hızlı ve kolay bir şekilde dolabınızda ki fazla ürünlerinin tamamını satışa çıkararak nakde çevirebiliyorsunuz. Bu hem satıcı için ve hemde yeni alıcılar için oldukça iyi bir girişim olacağından dolayı, rahatlıkla dolabınızı yenileme şansına sahip olabileceksiniz. Siz de dolabınızda bekleyen eşyalarınızı yenilemek istiyorsanız hemen uygulamayı indirerek işe koyulabilir ve sattıklarınız yerine, yenilerini de hemen satın alabilirsiniz. Son bir yıldır giymediğiniz yazlık ya da kışlık ürünleri veya palto, kazak, jean, elbise, ceket, bot, spor ayakkabı ve aksesuarları dilediğiniz gibi kolay bir şekilde sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

Dolabınızı Modacruz ile yenileyin

Dolabınızı hemen açabilir ve tüm eşyaları ayırarak işe vakit kaybetmeden başlayabilirsiniz. Sonrasında ise uygulama üzerinden ücretsiz olarak sizin için hazırlanan online dolabınızı açarak, ürünlerinizi buraya yerleştirebilirsiniz. Uygulamanın kullanımı oldukça eğlenceli ve kolay olduğu için, hiç bir sıkıntı yaşamadan rahatlıkla elbiselerinizi satabileceğiniz kişileri bulabilirsiniz. Öncelikle ürünlerinizin fotoğraflarını ön, arka ve gösterilmesi gereken detaylarını çekin, ürünü açıklamaları ve satmak istediğiniz fiyatı girerek direk satışa çıkarın.

Elbiseleriniz satılmaya hazır

Unutmayın ikinci el satıyorsunuz, ne kadar uygun fiyata ve güzel fotoğraflayarak koyarsanız satılma hızı o kadar yüksek olacaktır. Ürün satışa çıktıktan sonra talibi olan moda severler ürün altına yorum yazarak iletişime geçiyor. Sosyalleşerek, stil eşlerinizi bularak satışınızı yapabiliyorsunuz. Ürün satıldıktan sonra yeni sahibine 3 gün içerisinde kargo ile göndermeniz gerekiyor. Alıcı ürünü alıp onayladıktan sonra hesabınıza para geçiyor. ve siz de kazancınızla artık yeni ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz. Bir çok kadının içindeki iş potansiyelini çıkaran marka, "Kadına Güç Katan Moda" sloganı ile de bunu tüm Türkiye'ye duyuruyor. Modanın kadına güç katmasını sağlayan sitede şu an 1.8 milyon kadın giymediklerini satarak ve ikinci el alışveriş yaparak paylaşım ekonomisini destekliyorlar.

Türkiye'nin her yerinde

Modacruz.com'un 2017 Kıyafet Paylaşım Raporu'nda açıkladığına göre en çok İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Muğla'da yaşamını süren kadınlar kıyafetlerini paylaştı. İkinci el olarak çanta, saat, gözlük ve ayakkabı en çok satılıyor, ikonik lüks markalarda en çok Burberry, Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Mango, HveM tercih ediliyor. Zaman kaybetmeden siz de dolap detoksuna başlayıp, yenilere yer açın

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Ekonomi Kadınların Yeni Ek Gelir Kaynağı İkinci El Moda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement