Esenyurt Belediye Başkanı, Herfene Etkinliğine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Esenyurt Belediye Başkanı, Herfene Etkinliğine Katıldı

Esenyurt Belediye Başkanı, Herfene Etkinliğine Katıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu, Bayburtlular Derneği Esenyurt Şubesinin düzenlemiş olduğu herfene etkinliğine katıldı.

19.11.2013 13:06  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Saadetdere Mahallesi'nde bulunan Bayburt Kavaklı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek 'herfene' etkinliğine katıldı.

Bayburtlular Derneği Esenyurt Şubesi'nin düzenlemiş olduğu herfene etkinliğinde açılış konuşmasını, Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdurrahman Polattimur yaptı. Polattimur, "Esenyurt 'ta Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu'nun hizmetlerini hep beraber görmekteyiz. Sadece Esenyurt'ta da değil birçok il ve ilçenin yardımına koşmuştur. Bayburt'ta da Çoruh nehrinin yeşillendirilmesinde büyük pay sahibidir "dedi.

Bayburtlu edebiyatçı ve tarihçi Naci Memiş ise, Bayburt'un kültürü ve tarihi hakkında herfene etkinliğine gelen misafirlere bilgiler verdi. Ayrıca Edebiyatçı Memiş, Bayburt şiirini okudu.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise "Aramıza nifak sokmaya çalışanlara engel olmamız gereklidir "diye konuştu. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, "Bu milleti birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe taşıyacağız. Etnik, ırkçı milliyetçi ifadeler ve duygulardan uzak kalarak millet, devlet, bayrak, vatan ve bunların en önemlisi Allah sevgisi ile birlik ve beraberliğimizi sağlam tutmalıyız. Bunları yaptığımız zaman görevimizi yerine getirerek huzur içerisinde oluruz" ifadelerini kullandı.

Bayburtlular Derneği Esenyurt Şubesi'nin düzenlemiş olduğu herfene etkinliği, yemek ikramları ve folklor gösterisi ile devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt Belediye Başkanı, Herfene Etkinliğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement