Kadir Demirel İçin Yeni Akit Gazetesi Önünde Tören - Son Dakika
Güncel

Kadir Demirel İçin Yeni Akit Gazetesi Önünde Tören

Kadir Demirel İçin Yeni Akit Gazetesi Önünde Tören

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: İdris TİFTİKCİ / İstanbul DHA Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel için gazetenin Halkalı'da bulunan binası önünde tören düzenlendi, helallik alındı.

30.05.2017 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: İdris TİFTİKCİ/ İstanbul DHA Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel için gazetenin Halkalı'da bulunan binası önünde tören düzenlendi, helallik alındı. Damadı tarafından bıçaklanarak öldürülen Demirel'in cenazesi saat 14.00 sıralarında gazetenin Halkalı'da bulunan binası önüne getirildi. Burada düzenlenen törene, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Yeni Akit yazarları Hüseyin Öztürk ve Ali İhsan Karahasanoğlu, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, Haber Müdürü Murat Alan, eski devlet bakanı Hasan Aksay ve gazete çalışanları katıldı.

HELALLİK İSTENDİ

Törende konuşan Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, "Kadir gerçekten inançlarına bağlı, dürüst ve sakin bir arkadaşımızdı. Takdir böyleymiş. Kendisini dün akşam saat 19.00'a gelirken asansörden inerken gördüm. 'Hayrola' dedim, iftara gittiğini söyledi, 'Allah yolunu açık etsin' dedim, gitti. Bir buçuk saat sonra ölüm haberini aldık. Hayat bu kadar pamuk ipliğine bağlı" diye konuştu.. Gazetenin yazarlarından Ali İhsan Karahasanoğlu da kısa bir konuşma yaparak, "Allah mekanını cennet etsin. Bir Ramazan günü oruçluyken vefat etti. İnşallah allah hepimizi cennette buluşturur" diye konuştu. Konuşmaların ardından Kadir Demirel için dua okundu ve helallik istendi. Demirel'in cenazesi daha sonra Fatih Camii'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadir Demirel İçin Yeni Akit Gazetesi Önünde Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement