Kadir Gecesi - Son Dakika
Güncel

Kadir Gecesi

Kadir Gecesi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

21.06.2017 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yel, mesajında on bir ayın sultanı ramazanın içerisinde saklı, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ramazan ayının yirmi yedinci gecesi, af ve mağfiret taleplerinin geri çevrilmediği, akıl ve irfanın vicdanda bütünleştiği ve komşuluk ilişkilerinin en güzel örneklerinin sergilendiği bir coşkun bayram günü olduğunu aktaran Yel şunları kaydetti:

"Bin aydan hayırlı Kadir gecesini idrak etmenin manevi hazzını, toplumsal coşkusunu yaşamaktayız. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesinde yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlığın huzur içinde yaşamasına ve tüm dünya barışının gerçekleşmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin ve Tekirdağlı hemşehrilerimin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu gecenin; ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa iyilik, güzellik ve hayırlar getirmesini diliyor, selam ve sevgiler sunuyorum."

Albayrak, Kadir Gecesi dolayısıyla yamladığı mesajında, on bir ayın sultanı ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın heyecanını ve sevincini yaşadıklarını belirtti.

Rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gece, manevi ikliminin yanı sıra, birlik ve beraberlik için de vazgeçilmez bir fırsat olduğunu ifade eden Albayrak," O nedenle tüm hayırları, dostlukları, sevgi, saygı ve hoşgörüyü, kardeşlik ilişkilerini, komşuluk duygularını bu gece de daha da arttırmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimin mübarek Kadir Gecesi'ni kutlar, tüm insanlığa barış, sağlık ve huzur getirmesini dilerim." diye konuştu.

Günay da, mesajında bin geceden hayırlı olan Kadir Gecesine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gece, manevi ikliminin yanı sıra, birlik ve beraberlik için de vazgeçilmez bir fırsat olduğunu belirten Günay şunları kaydetti:

"Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı on bir ayın sultanı ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gece, manevi ikliminin yanı sıra, birlik ve beraberlik için de vazgeçilmez bir fırsattır. Bu vesileyle başta üyelerimiz olmak üzere tüm Tekirdağ halkının Kadir Gecesini en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ederim."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement