Eroin dolu araçta yakalanmıştı, ifadesi ortaya çıktı! Ayşe Dırla, olayı yine hayatını kurtaran Kadir Şeker'e bağladı - Son Dakika
3. Sayfa

Eroin dolu araçta yakalanmıştı, ifadesi ortaya çıktı! Ayşe Dırla, olayı yine hayatını kurtaran Kadir Şeker'e bağladı

Konya'da sokakta sevgilisine şiddet uygulayan şahsın ölümüne sebep olan Kadir Şeker'in dayaktan kurtardığı Ayşe Dırla, dün eroin dolu araçta yakalanmıştı. Tutuklanan Dırla, uyuşturucuyu iade etmeye gittiklerini; Kadir'i suçlamadığı için öldürülen Özgür Duran'ın ailesi tarafından ihbar edilmiş olabileceğini söyledi.

01.12.2020 11:44  Güncelleme: 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da Narkotik ekipleri, yapılan ihbar üzerine Antalya yolunda bir araca operasyon düzenledi. Araçta, 900 gram eroin ele geçirildi. Araç içinde bulunan Murat Hanlı (26) ve Ayşe Dırla (35), gözaltına alındı. Ayşe Dırla'yı kamuoyu, Kadir Şeker'in bir parkta darp edilmekten kurtarmaya çalışırken yanındaki adamın ölümüne neden olması ile tanımıştı.

"ALAKAMIZ YOK, İADE ETMEYE GİDİYORDUK"

Hürriyet'in haberine göre; Ayşe Dırla ile Murat Hanlı yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. Ayşe Dırla ifadesinde, "Murat'la birlikte yaşıyoruz. Uyuşturucuyla bir ilgim yok. Murat uyuşturucu bağımlısı. 30 bin liraya Antalya'dan uyuşturucu almış. Duyunca kızdım. Uyuşturucuyu geri verip parasını almaya gidiyorduk" dedi.

"KADİR'İ SUÇLAMADIĞIM İÇİN BENİ İHBAR ETTİLER"

Polis yapılan ihbarı da Dırla'ya sordu. Dırla, "Kadir Şeker davasında tanık olarak bulunuyorum. Bu davada Kadir'i suçlamadığım için olayda ölen Özgür Duran'ın annesi (Mübeyyen Güner Dalkılıç) bu ihbarları yapmış olabilir" dedi.

TUTUKLANDILAR

Murat Hanlı ise ifadesinde, yaklaşık 60 bin lira değerindeki aracını satıp eroin aldığını belirterek, "Uyuşturucuyu kullanmak için satın aldım. Uyuşturucu satmıyorum" diye konuştu. Dırla ve Hanlı tutuklandı. Öldürülen Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılıç ve kardeşi Niyazi Remzi Duran, dün Ayşe Dırla hakkında suç duyurusunda bulundu.

12.5 YIL CEZA ALMIŞTI

Konya'da 5 Şubat'ta sevgilisi Ayşe Dırla'ya bağırarak küfürler eden ve etrafı yumruklayan Özgür Duran'a müdahale etmek isteyen Kadir Şeker, boğuşma sırasında Duran'ı kalbinden bıçaklayarak ölümüne neden olmuştu. Olay sonrası tutuklanan Kadir Şeker, 12.5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Olayı değerlendiren Kadir'in babası Cengiz Şeker "Oğlumun masum olduğu bir kez daha ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Eroin dolu araçta yakalanmıştı, ifadesi ortaya çıktı! Ayşe Dırla, olayı yine hayatını kurtaran Kadir Şeker\'e bağladı

Son Dakika 3. Sayfa Eroin dolu araçta yakalanmıştı, ifadesi ortaya çıktı! Ayşe Dırla, olayı yine hayatını kurtaran Kadir Şeker'e bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Duyarlı insan: Olan cinayete kurban giden kocaya oldu. Kadir şeker daha fazla ceza almalıydı. 26 126 Yanıtla
  • 54: Adam pisliğe saplanmış bir ailenin içine yanlış yerden girmiş. Yazık şu çocuğa 42 5 Yanıtla
  • Mert: başını yediğin gencecik çocugun 41 2 Yanıtla
  • isimsiz: kafana yazık 34 7
  • mehmet: bi daha da kimseye ellemeyin bu ülkede bize ders olsun bunlar 37 2 Yanıtla
  • DÜŞİNİST : SENİN DUYARINA NE DİYEYİM EMİ ZURNA SENİ 23 3
  • çiğdem : sende zerre beyin olsa şu yorumu yapmazsın. ama aynı cehalet aynı pislik sende de bolca olduğundan çokta şaşmamak lazım. işiniz kadına şiddeti. döv,öldür,söv.... hayat sizin .... dünya sizin. kimse ses çıkarmasın. güzel dimi böyle. allah senin ve senin gibilerin bin belasını versin. 10 5
  • Sen ne anlarsın : Defol git salak duyarsız mal insan 8 3
  • Serkan çakmak: Kadir şeker derlerya hani kader mahkumu gercektende kader mahkumu Yazik oldu cocuga duyarli insan sanan sahis sende ne duyar var ne de duyarliligin a si b si 8 2
  • Tabi: BAban keşke ogün şapka taksaydı yada ananın başı ağrısaydı insan çokluğu seni 6 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement