Kadir İnanır İle Aynı Projede Oynamak Hayalim... - Son Dakika
Güncel

Kadir İnanır İle Aynı Projede Oynamak Hayalim...

Kadir İnanır İle Aynı Projede Oynamak Hayalim...

Ünlü oyuncu Wilma Elles önceki gün Forum İstanbul'daki bir etkinliğe katıldı.

14.12.2015 16:10  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şoför Wilma ....

Moderatörlüğünü esin Övet'in yaptığı söyleşide Moda'dan özel yaşantısına kadar birçok konu Hakkı'nda bilinmeyenleri yanıtladı.

Kendini bir Türk gibi hissettiğini belirten Elles "Ben Almanya'da büyüdüm ancak ailem örf ve adetleri Türk ailelerine çok benziyor. Bizde misafirperver bir aileyiz. Türkiye'de insanlar birbirlerine çok değer veriyor. Valizimi bırakıp gitsem döndüğümde valizim yine aynı yerde durur. Türkiye bana güven veren bir ülke ...diğer ülkelerde bu böyle değil. Türk insanları çok yardımsever. O yüzden buraya hemen alıştım. Mesela çok iyi araba kullanıyorum. İstanbul'da ki bütün yolları biliyorum.şoför kullanmıyorum. Bana Wilma şöför diyebilirsiniz dedi.

Kilolarını emzirerek verdiğini söyleyen Wilma Elles "4.5 aylık ikiz annesiyim. Hamileliğim sırasında 25 kilo aldım ancak hepsini kısa sürede emzirerek verdim. Çocuklarım 7 kilo oldular. Kilo vermem de emzirmek en büyük faktör oldu" dedi.

Hayalinin Kadir İnanır ile oynamak olduğunu söyleyen Elles "Kadir İnanır ile bir projede yer almak çok istiyorum. Kendisini çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Eski filmlerini hala hayranlıkla izliyorum. Aynı projede bir araya gelmek çok isterim" dedi.

Söyleşiye katılan konukların sorularını yanıtlayan Wilma Elles, onlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadir İnanır İle Aynı Projede Oynamak Hayalim... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement