Kadir İnanır Memleketinde Hasret Giderdi - Son Dakika
Güncel

Kadir İnanır Memleketinde Hasret Giderdi

TANINMIŞ sinema sanatçısı Kadir İranır, memleketi Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde yakın dostları ile bir araya gelerek hasret giderdi.

04.08.2017 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TANINMIŞ sinema sanatçısı Kadir İranır, memleketi Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde yakın dostları ile bir araya gelerek hasret giderdi.

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde bir otelde düzenlediği özel gecede yakın arkadaşları ile bir araya gelen Kadir İnanır, dostluklara çok önem verdiğini, memleketine karşı özlem çektiğini belirtti. Sazlı, sözlü gerçekleşen gece sonrası açıklamalarda bulunan İnanır, fırsat buldukça Fatsa'ya gelerek eski dostları ile buluştuğunu ifade ederek, "Uzun zamandır tasarlıyorduk böyle bir seyahati. Arkadaşlarımızla beraber yıllardır geleneksel hale getirdiğimiz buluşma etkinliğini sürdürüyoruz. Çocukluğumuzdan bu yana gerçekleştirdiğimiz yaşamı büyük esprilerle devam ettirme amaçlı eğlenceli, yöremize ait çeşitli sohbetlerle geleneksel yemeğimizi devam ettirmek için geldim. Her geldiğimde masamızda ki arkadaş sayımız gün geçtikçe düşüyor. O kıymetli özel arkadaşlarımı çok genç yaşta kaybettik. Bu durumdan dolayı yemeği biraz buruk geçiriyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadir İnanır Memleketinde Hasret Giderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement