Kadir Şeker, cezaevi çıkışı ailesiyle hasret giderdi! O anlar kameraya yansıdı - Son Dakika
Güncel

Kadir Şeker, cezaevi çıkışı ailesiyle hasret giderdi! O anlar kameraya yansıdı

Konya'da Ayşe Dırla isimli kadını şiddete uğradığı esnada kurtarmak için Özgür Duran'la girdiği tartışmada Duran'ın ölümüne sebep olan Kadir Şeker, cezasının 10 yıl 10 aya indirilmesi sonrası avukatlarının yaptığı itiraz sayesinde cezaevinden tahliye edildi. Şeker'i cezaevi çıkışında ailesi karşılarken, o anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

07.07.2022 19:44  Güncelleme: 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da 5 Şubat 2020'de sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan ve kararı Yargıtay tarafından bozulan Kadir Şeker (22), 5 Temmuz Salı günü yeniden yargılandığı davada cezasının 10 yıl 10 aya düşürülüp, tutukluluk halinin devamına hükmedilmişti.

KARARA İTİRAZ SONRASI TAHLİYE KARARI

Mahkemenin kararı sonrası Kadir Şeker'in avukatları tarafından karara yönelik itiraz başvurusu yapıldı. İtiraz üzerine Konya 4. Ağır Ceza Mahkemesi itirazı görüşerek, Kadir Şeker'in tahliyesine karar verdi.

ÇIKIŞTA AİLESİ KARŞILADI

2 yıl 5 ay 1 gün süreyle tutuklu bulunduğu göz önüne alınan Kadir Şeker, tutuklu bulunduğu Akşehir Cezaevi'nden yurt dışı yasağı ve adli kontrol kararıyla tahliye oldu. Cezası onanması için dosyası tekrar Yargıtay'a gönderilecek olan ve bu süreçte tutuksuz yargılaması devam eden Şeker, cezaevinden çıktı.

Kadir Şeker, tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi! işte ilk görüntüler

YAKINLARI KARŞILADI

Ellerinde poşetlerle yürüyerek cezaevinden çıkan Kadir Şeker'i ailesi ve yakınları karşıladı. Sevinç yaşayan yakınlarına sarılan Kadir Şeker, bekleyen araca binerek cezaevi önünden ayrıldı.

Kadir Şeker, tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi! işte ilk görüntüler
Kadir Şeker, cezaevi çıkışı ailesiyle hasret giderdi! O anlar kameraya yansıdı

Son Dakika Güncel Kadir Şeker, cezaevi çıkışı ailesiyle hasret giderdi! O anlar kameraya yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kaya Adam: ADALET YERİNİ BOLDU ALLAH KİMSEYİ BU DURUMA DÜŞÜRMESİN 2 1 Yanıtla

Advertisement