Kadirli'den Van'a Yardım - Son Dakika
Yerel

Kadirli'den Van'a Yardım

AK Parti Kadirli Gençlik Kolları tarafından Van'daki depremzedelere gıda yardımında bulunulduğu bildirildi.

03.01.2012 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadirli Gençlik Kolları tarafından Van'daki depremzedelere gıda yardımında bulunulduğu bildirildi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Çatal, yaptığı yazılı açıklamada, bir süre önce Van'da yaşanan depremde evleri zarar gören ailelere destek amacıya yönetim kurulu üyeleri ile birlikte başlatılan 2 günlük kampanyada 2 ton gıda malzemesi topladıklarını belirtti.

Çatal, daha önce de giysi ve ısınmak için soba yardımında bulundukları Van'daki depremzedelerin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Depremzede vatandaşlarımızın yarasını sarmak ve onların yanında olduğumuzu hissettirmek adına başlattığımız kampanya ile 2 ton gıda yardımı topladık. Soğuk kış şartları altında hayatlarını sürdüren kardeşlerimizin acısını biraz olsun azaltmak adına elimizden gelen gayretli çalışma ile onları ısıtmak istiyoruz.

Kış aylarında gerekli olan soba ve battaniye gibi yardımlarımızı daha önce ulaştırmıştık. Şimdi ise değerli hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla topladığımız gıda yardımını Van'a göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Destek veren ve katkıda bulunan esnafımıza teşekkür ediyoruz."

- OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadirli'den Van'a Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement