Kadroda İstikrar - Son Dakika
Spor

Kadroda İstikrar

Kadroda İstikrar

Fenerbahçe’nin bugünkü kadrosunun son Konyaspor maçı 11’ine yakın olması bekleniyor.

20.09.2018 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin bugünkü kadrosunun son Konyaspor maçı 11'ine yakın olması bekleniyor. Hazırlık kampının ardından Souza ve Giuliano'nun ayrılması ve yeni gelen isimlerlerin katılımı ile sarı-lacivertliler tam kadro olarak ilk maçına geçen hafta sonu çıkmış oldu.

Birlikte oynama alışkanlığı olmayan, Benzia ve Jailson'un katılımı ile yepyeni bir kurgu ile sahaya çıkan takım, kısa sürede bu uyum sürecini aşmak istiyor. Teknik direktör Cocu, çalışmalarda birçok alternatif üzerinde dursa da kafasındaki ideal kadroyu maçlarda birarada oynatarak uyum sürecini kısaltmak istiyor. Bu yüzden bugünkü maça da Konya 11'i ile çıkılması ve takımın Beşiktaş maçı öncesi birbirini biraz daha tanıması hedefleniyor.

Fransa etkisi

Fenerbahçe'de hücum hattının geçmişteki Fransa deneyimi öne çıkıyor. Ayew, kariyerine 2006 yılında Marsilya'da başlarken, Fransa Ligue 1'deki performansıyla ünlendi. Yassine Benzia benzer şekilde Lyon altyapısından çıkıp, Lille formasıyla kariyerini devam ettirdi. Aatif da Sedan ve Nancy gibi takımlarda oynadı. Kuzey Afrikalı oyuncular arasındaki tek istisna Islam Slimani oldu.

Son hazırlık statta

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Maksimir Stadı'nda dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Phillip Cocu yönetimindeki idmanın ilk 15 dakikası  basın mensuplarına açık tutuldu. Sarı-lacivertli takım, antrenmanın bu bölümünde ısınma hareketlerinin ardından bir süre topla çalıştı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma yapıldığı öğrenildi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Kadroda İstikrar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement