Kafaoğlu Bahçelievler'de Bilim Fuarı'ndaydı - Son Dakika
Yerel

Kafaoğlu Bahçelievler'de Bilim Fuarı'ndaydı

Kafaoğlu Bahçelievler\'de Bilim Fuarı\'ndaydı

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bahçelievler Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Bilim Fuarı’na katıldı.

01.06.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bahçelievler Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Bilim Fuarı'na katıldı.

Bahçelievler Anadolu Lisesi'nde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışını Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustabasic, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Solak birlikte açtı. Açılış sonrası konuşma yapan Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustasabic "Kardeş belediyemiz Altıeylül'e geldiğimiz zaman çok mutlu oluyoruz. Gençlerimiz size gösteri yapacak. Sıcak ilginiz için teşekkür ediyoruz" dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da yaptığı konuşmada, "Tüm gençlerimiz ile gurur duyuyoruz. Geçen sene TÜBİTAK projelerine 1 okul katılmıştı, bu yıl ise Altıeylül'den 25 okul katıldı, bunların başında Bahçelievler Anadolu Lisesi var. Gençler bizim geleceğimiz, sizlere önem veriyoruz. Eğitime belediyeler olarak gereken desteği veriyor, vermeye de devam edeceğiz. Geleceğiniz ak ve aydınlık olsun" dedi.

Bahçelievler Anadolu Lisesi folklor grubu gösterilerinin ardından Maglaj Halk oyunları ekibinin gerçekleştirdiği halk oyunları gösterisi beğeni ile izlendi. Gösterilerinin ardından Kaymakam Bayram Gale ve Başkan Zekai Kafaoğlu öğrencilerin gerçekleştirdiği projeleri inceledi, resim sergisini gezdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kafaoğlu Bahçelievler'de Bilim Fuarı'ndaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement