Kafaoğlu Manyas ve Bandırma'ydı - Son Dakika
Güncel

Kafaoğlu Manyas ve Bandırma'ydı

Kafaoğlu Manyas ve Bandırma\'ydı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Bandırma ve Manyas ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kafaoğlu okulları ziyaret etti.

26.09.2018 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Kafaoğlu ilk olarak AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı ile birlikte Bandırma ilçesindeki Ali Fahri İşeri İlkokulu'nu ziyaret etti ve burada öğrencilere kalem kutu seti hediye etti. Başkan Kafaoğlu ardından Manyas İlçe Başkanlığına ziyarette bulunarak partililerle görüştü, fikir alışverişinde bulundu. Kafaoğlu "Hedefimiz el ele vererek güçlü bir şekilde yerel seçimlerde Manyas Belediyesi'ni kazanmaktır. Teşkilatımızda bu gücü bu isteği görüyorum. Yerel seçimlerde diğer ilçelerimiz gibi Manyas'ı da kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

"BAŞKAN KAFAOĞLU ÇOCUKLARLA OYUN OYNADI"

Kafaoğlu daha sonra Manyas ilçesindeki Nene Hatun Anaokulu'nu ziyaret ederek minik öğrenciler hediyelerini takdim etti, itfaiye haftası dolayısıyla öğrenciler itfaiye personeli tarafından bilgilendirildi.

Okul ziyaretleri kapsamında Başkan Kafaoğlu Manyas Kızıksa İlkokulu'nu ziyaret ederek minik öğrencilerimize hediyelerini verdi, okul çıkışında öğrencilerin ısrarını kıramayan Başkan Kafaoğlu okul bahçesinde ip atlayan gençlerin oyununa ortak oldu, ip çevirdi. Okul ziyaretlerinden sonra Kafaoğlu halkla buluştu, Manyas İlçesi Salur ve Kızıksa Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar sohbet edip, çay içen Kafaoğlu çat kapı ziyaretleri kapsamında Manyas'a bağlı Hamamlı, Kalebayır, Akçaova ve Kocagöl mahallelerinde vatandaşların sorunlarını dinledi, çözümlenmesi için söz verdi.

"KERBELA ACISI HALEN YÜREĞİMİZDE"

Ziyaretler kapsamında Kalebayır Mahallesinde konuşma yapan Kafaoğlu "Muharrem ayı içerisindeyiz. Cenabı Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Tekrar bu millete Kerbela gibi acılar yaşatmasın. 12 imamı tanımayan, ehli Beyti sevmeyen gerçek mümin olamaz. Kerbela acısını yüreğimizde hissediyoruz. Peygamber torununu susuz bıraktılar, şehit ettiler. Bu olayı şiddetle kınıyoruz. Daha önce merkezde Altıeylül Belediye Başkanıydım ve 13 alevi mahallemiz vardı hiç birini ötekileştirmedim. Nerede bir insan varsa oraya hizmet götürmek bizim boynumuzun borcudur. Bize ister oy versinler ister vermesinler fark etmez. Altıeylül'deyken 13 mahallemizin hiçbirini ayırt etmedik. Bu can bu tende olduğu müddetçe alevi mahallelerine hizmetten beni kimse alı koyamaz. Şehirde ne varsa kırsal mahallerde o olacak sloganı ile yola çıktık. Sevgi ve barış dilini kullanarak birbirimize olan bağlılığımızı arttırmamız lazım. 7 Kasım'da Büyükşehir Belediye Başkanı oldum, Balıkesir'in en büyük ihtiyacı yol ve asfalt.2018 yılını yol ve asfalt yılını ilan ettik, 1000 kilometreyi geçtik. Şimdi üç koldan fen işleri ekipleri, diğer üç koldan da yüklenici firma çalışıyor. Kalebayır, Hamamlı mahalleleri asfalt ve sati kaplama olacak" dedi.

"ÜLKEMİZİN BİR ÇAKIL TAŞINI KİMSEYE VERMEYİZ"

Başkan Kafaoğlu konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Önemli olan birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz. Ülkemiz ile uğraşıyorlar. 15 Temmuz'u düşünün, güneyimizde terör devleti oluşturmaya çalıştılar, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonu ile bu engellendi. Daha sonra döviz ve ekonomik savaş başlattılar. Biz muz cumhuriyeti değiliz, binlerce yıllık geçmişimiz var. Yüce Türk milleti bayrağımıza sahip çıkacağız, Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Lideri Mustafa Kemal Atatürk'e sahip çıkacağız, devletimizin yöneticilerine sahip çıkacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar artık Türkiye'yi kimse tutamaz. Harap ve bitap düşmüş bir millet Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Sakarya'sından Dumlupınar'ına tüm düşmanları denize döktük. Sevr Antlaşması ile bizi Anadolu'nun ortasına sıkıştırdılar ama Gazi Mustafa Kemal Atatürk "Ordular ilk hedefiniz Akdeniz ileri diyerek" düşmanı temizledi ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti kuruldu. Şimdi Türkiye Cumhuriyeti Devleti daha ileri noktalara taşınacak bu da cesur lider Recep Tayyip Erdoğan ile olacak. Güneyde terör devleti oluşuyordu cesur lider Recep Tayyip Erdoğan çıktı ve "Ordular ilk hedefiniz Afrin ileri" dedi ve 57 gün sonra Afrin'de Türk bayrağı dikildi. Mustafa Kemal Atatürk cesur olmasaydı bugün bu topraklar bizim olamazdı. 780 bin kilometre kare yüz ölçümümüz var bunun bir çakıl taşını kimseye vermeyiz ve kimsenin toprağında gözümüz yok. Türkiye'de şu anda savunma sanayii kuruldu ve kendi silahımızı, helikopterimizi, tank, insansız hava aracını kendimiz üretiyoruz. Mazlum ülkelerin yanındayız. Dünya 5'den büyüktür diyoruz. Türk milleti artık ayağa kalktı ve öz benliğine kavuştu."

BANDIRMA'DA AŞURE İKRAMI

Başkan Zekai Kafaoğlu, AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı ve AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan'ın da katılımı ile Bandırma Cumhuriyet Meydanında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla yaptırılan aşure dağıttı. Aşure ikramının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kafaoğlu ""Bandırma bir afet atlattı. Metrekareye 136 kg yağış düştü. Bandırma en çok etkilenen yerlerden oldu. Erdek'te yine Ballıpınar, Tatlısu gibi yerler daha çok etkilendi. Büyükşehir Belediyesi itfaiye, BASKİ ekipleri ile o gece buradaydı. Biz de buradaydık. Vatandaşlarımızın dertlerini paylaştık. 8 iş makinemiz ve 167 personelimizle burada yaraların sarılması ve afetin önlenmesi noktasında ciddi gayretlerimiz oldu. Çalışmalarımız devam ediyor. Biz vatandaşımızın huzuru için yapmamız gereken çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Hala buradayız. İş makinelerimiz de burada. General Halit Caddesi, Gençlik Caddesi ve Şehit Süleyman Bey Caddesi'nde menfezler ve su basabilecek yerlerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

"İTFAİYECİLİK ZOR İŞ"

Bandırma ve Manyas ilçesi temaslarının son durağı Bandırma İtfaiye Grup Amirliği oldu. Başkan Kafaoğlu İtfaiye Haftası dolayısıyla 7/24 çalışan itfaiyecilerin haftasını kutlayarak "Çok zor iş yapıyorsunuz. Felaketlerde siz oluyorsunuz. Cenabı Allah ülkemizi yangın, sel ve felaketlerden ülkemizi korusun. Belediyecilik zor bir iş, itfaiyecilik daha zor. Zor iş yapıyorsunuz, yangının içerisine, denizin içerisinde giriyorsunuz, kuyuya giriyorsunuz, ağaca çıkıyorsunuz. İşiniz hep zor, kritik ve tehlikeli" dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kafaoğlu Manyas ve Bandırma'ydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement