Kafası Plastik Şişeye Sıkışan Köpeği, Baba-oğul Kurtardı - Son Dakika
Genel

Kafası Plastik Şişeye Sıkışan Köpeği, Baba-oğul Kurtardı

Kafası plastik şişeye sıkışan köpeği, baba-oğul kurtardı Kafası bidona sıkışan köpeği kurtardılarMALATYA - Son zamanlarda sokak hayvanlarına yapılan işkenceler halen hafızalarda yerini korurken, Malatya'nın Darende ilçesinde kafası pet şişeye giren yavru köpeğe yardım eden baba-oğulun çabası...

02.08.2018 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kafası plastik şişeye sıkışan köpeği, baba-oğul kurtardı

Kafası bidona sıkışan köpeği kurtardılar

MALATYA - Son zamanlarda sokak hayvanlarına yapılan işkenceler halen hafızalarda yerini korurken, Malatya'nın Darende ilçesinde kafası pet şişeye giren yavru köpeğe yardım eden baba-oğulun çabası takdir topladı.

Darende ilçesine bağlı Balaban Mahallesi Gökderen Mezrasında bahçede çalışan İsmail Özdemir ile çocukları gelen uğultu üzerine baktıkları çalılıklarda kafası pet şişeye sıkışmış bir yavru köpekle karşılaştılar. Su içmek istediği sırada kafasını şişeye sıkıştırdığı tahmin edilen köpeği kurtarmak için harekete geçen İsmail Özdemir ve oğlu, uzun süre şişeyi çıkarmak için mücadele etti.

Makas ve pense yardımı ile pet şişeyi kesmeye çalışan Özdemir, köpeğe zarar gelmemesi için dikkatlice çalıştı. Kurtarma çalışmasını bahçede bulunan bir vatandaş ta cep telefonuna saniye saniye kaydederken uzun uğraşlar sonucu yavru köpek yeniden özgürlüğüne kavuştu.

Kafası Plastik Şişeye Sıkışan Köpeği, Baba-oğul Kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kafası Plastik Şişeye Sıkışan Köpeği, Baba-oğul Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement