Kafeden Festivale - Son Dakika
Güncel

Kafeden Festivale

Kafeden Festivale

Elif isimli günlük dizi filmin sevilen oyuncusu Nur Gürkan, Macide haktanır karakterine oyunculuk gücüyle kattığı yorumla izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.

17.02.2018 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı tiyatro oyuncusu Nur Gürkan, sahneye koyduğu tek kişilik oyunu "Nefertiti Silifke'de" ile başarılı yolculuğunu sürdürüyor. Tiyatronun her yerde yapılabileceği iddiasında bulunan Nur Gürkan, Beşiktaş Wake Cup cafe çatısı altında gerçekleştirdiği gösterileriyle de ispatlıyor.

Kalimera derneği organizatörü Umur Özlüer "Bir gün kahve içmek için gittiğim bir mekanda son günlerde izlediğim en iyilerden bir oyun ve oyuncu performansı seyredeceğim aklıma gelmezdi. Gerçekleştireceğimiz 13. Marmaris kadın ve sanat festivali için Nur Gürkan'la mutlaka anlaşacağız ve bu performansı izleteceğiz" dedi. Wake Cup cafe işletmecisi Salih Zeki Aslan "Artık kafe tarzı yerler sadece çay ve kahve içme yeri olmaktan çıkıp, kültüre ve sanata hizmet etmelidir" dedi. Elif isimli günlük dizi filmin sevilen oyuncusu Nur Gürkan "Dizi filmler tiyatrocuların daha çabuk tanınmasında önemli rol oynuyor. Tiyatrolar yaşıyorsa bunda televizyon ve tanınmışlığın önemi büyüktür" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kafeden Festivale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement