Kağıthane'de Eğitime Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

Kağıthane'de Eğitime Büyük Destek

Eğitimde fırsat eşitliğini toplumun geneline yaymak adına Kağıthane Belediyesi'nin eğitim yatırımları devam ediyor.

13.01.2018 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda ilçede bulunan 74 okulun bakım, onarım ve temizlik çalışmaları tamamlanırken öğrencilerin de eğitim alanında tüm ihtiyaçları karşılandı.

Kağıthane Belediyesi'nin eğitim alanında yaptığı çalışmalar Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programla kamuoyuyla paylaşıldı. Programda gösterilen sunumda ilçedeki okulların %90 oranında yenilendiği, okullara yeni derslik, kütüphane, oyun, spor ve sosyal alanlar kazandırıldığı bilgisi verildi.

Programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da katıldı. Başkan Kılıç okulların yenilenmesinin yanı sıra öğrencilerin de eğitim alanında tüm ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek; ''Çocuklarımızın eksiksiz bir şekilde eğitim hayatlarına devam etmesi için her yıl kıyafet, kırtasiye, ayakkabı ihtiyaçlarını karşılıyor, okuma kitabı ve oyuncak hediye ediyoruz. yaşam beceri atölyeleri, spor okulları, bilim ve gençlik merkezlerimizde her yıl on binlerce öğrencimizin el ve akıl becerilerini geliştirebilecekleri, yeteneklerini geliştirebilecekleri, eğlenerek sosyalleşecekleri eğitimleri ücretsiz veriyoruz.'' diye konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE EĞİTİM ALANLARININ SAYISI ARTIYOR

Kentsel dönüşümün bir faydasının da yeni okul alanlarının ortaya çıkması olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ''Kağıthane'yi kentsel dönüşümle %60 oranında yeniledik. Sanayi alanları şehrin dışına taşındı. Dağınık yapılar kaldırılarak planları yapılar inşa edildi. Bu da yeni okul alanlarının ortaya çıkmasına vesile oldu. Şuan 10'un üzerinde yeni okul alanı çalışmamız var. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle bu çalışmayı titizlikle sürdürüyoruz.'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kağıthane'de Eğitime Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement