Kağıthane'deki "Yan Bakma" Cinayeti - 3 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kağıthane'deki "Yan Bakma" Cinayeti - 3 Şüpheli Tutuklandı

Kağıthane'de, "yan bakma" tartışması nedeniyle bir kişiyi silahla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

04.11.2017 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane'de, "yan bakma" tartışması nedeniyle bir kişiyi silahla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

Alınan bilgiye göre, 16 Temmuz'da meydana gelen olayda, saat 22.30 sıralarında Kemerburgaz Caddesi'nde yolda yürüyen Ercan Bağıra (24) ile otomobille yanından geçen kişiler arasında "yan bakma" yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada, araçtaki kişiler tabanca ve pompalı tüfekle Bağıra'ya ateş açtı. Yaralanan Bağıra, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen ambulansla İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Bağıra, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 17 Temmuz'da hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Olay yeri çevresindeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin kullandığı otomobili tespit etti. Aracın kiralık olduğunu belirleyen polis, şüphelilerin kimliğini de belirledi.

Olaydan sonra il dışına kaçan şüphelilerden Furkan D. (21) Kocaeli'nde, Üveys G. (25) ve Şahin Ç. (19) İstanbul'daki adreslerinde düzenlenen eş zamanlı baskınla yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adileye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Kağıthane\'deki "Yan Bakma" Cinayeti - 3 Şüpheli Tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kağıthane'deki 'Yan Bakma' Cinayeti - 3 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement