Kağıtspor Akademi Projesi - Son Dakika
Yerel

Kağıtspor Akademi Projesi

Yönetim bilimleri doktoru ve spor bilimleri uzmanı Prof. Dr. Biçer, proje kapsamında milli sporcularla görüşmeye başladı

15.11.2013 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetim bilimleri doktoru ve spor bilimleri uzmanı Prof. Dr. Turgay Biçer, Kağıtspor Akademi Projesi kapsamında milli sporcularla görüşmeye başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Eğitim Komisyonu tarafından geçen ay başlatılan akademi eğitim programı devam ediyor.

Sporcu, antrenör ve velileri müsabakalara sportif kuralların yanı sıra ruhsal ve psikolojik olarak hazırlayan komisyon ekipleri, antrenörler ve branş sporcularının yanı sıra milli sporcularla da görüşmelere başladı.

Milli halterci Nurdan Karagöz, milli güreşçi Hamza Özkaradeniz, mili satrançcı Can Baylav ve Milli karateci Asunur Yıldırımer'le bir araya gelen Prof. Dr. Biçer, sporcuların karşılaştıkları sorunları dinledi.

Sorunlar karşısında nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini sporculara anlatan Biçer, gelecek hafta yapacakları eğitimlerle projeye devam edeceklerini bildirdi.

Sporcuların spor ahlakı ve felsefesi doğrultusunda üst düzey tutum ve tavır göstermelerine katkı sağlamak amacıyla başlatılan projeyle kazanma arzularının üst düzeye çıkarılması, takımdaşlık olgusu ve yaşam kalitelerinin geliştirilmesi hedefleniyor. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kağıtspor Akademi Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement