Kağıtspor Akademi'sinde, Milli Sporcularla Görüşüldü - Son Dakika
Yerel

Kağıtspor Akademi'sinde, Milli Sporcularla Görüşüldü

Kağıtspor Akademi\'sinde, Milli Sporcularla Görüşüldü

Türkiye ve Kocaeli'nin amatör sporlarında marka kulübü olan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, geçtiğimiz ay startını verdiği Kağıtspor Akademi Eğitim programını tüm hızıyla devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Eğitim...

15.11.2013 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye ve Kocaeli'nin amatör sporlarında marka kulübü olan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, geçtiğimiz ay startını verdiği Kağıtspor Akademi Eğitim programını tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Eğitim komisyonu tarafından hazırlanan "Kağıtspor Akademi" projesi kapsamında; Sporcu, antrenör ve velileri müsabakalara sportif kuralların yanı sıra ruhsal ve psikolojik olarak hazırlıyor. Antrenörler, milli sporcular, branş sporcularının yanı sıra, eğitimlerde milli sporcularla da bire bir görüşmeler başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sporcularının spor ahlakı ve felsefesi doğrultusunda üst düzey tutum ve tavır göstermelerine katkı sağlamak, başarılarını artırmak, baskı altında üst düzey sakin kalmalarını sağlamak, kazanma arzularını üst düzeye çıkarmak, takımdaşlık olgusunu geliştirmek, yaşam kalitelerini geliştirecek proje Türkiye'ye örnek gösteriliyor. Kağıtspor Akademi projesinde eğitimler son olarak milli sporculara yönelik oldu.

Milli halterci Nurdan Karagöz, milli güreşçi Hamza Özkaradeniz, mili satrançcı Can Baylav ve Milli karateci Asunur Yıldırımer ile Yönetim bilimleri doktoru ve spor bilimleri uzmanı Prof. Dr. Turgay Biçer bire bir görüştü. Sporcuların karşılaştıkları sorunları dinleyen Prof. Dr. Biçer, sorunlar karşısında nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini sporculara anlattı. Prof. Dr. Turgay Biçer Milli sporcuların ardından Judocu branşı sporcularıyla bir araya geldi. Milli sporcularla uzun uzun konuşan Prof.Dr. Biçer, eğitimlerini önümüzdeki hafta yapacağı çalışmalarla sürdürecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıtspor Akademi'sinde, Milli Sporcularla Görüşüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement