Kağızman'da Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Kağızman'da Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kağızman’da jandarma ekiplerince yapılan yol kontrollerine 690 paket kaçak sigara ele geçirildi.

14.02.2018 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağızman'da jandarma ekiplerince yapılan yol kontrollerine 690 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kağızman Jandarma Karakol Komutanlığı'nca yapılan yol uygulama ve kontrollerinde Kağızman'dan Erzurum istikametine seyir halinde bir araç durumu şüpheli olduğundan dolayı durduruldu. H.S. yönetiminde araçta jandarma ekiplerince yapılan aramada, 690 paket kaçak sigara ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili olarak şüpheli H.S.'ye ÖTV genel tebliği kapsamında 9 bin 660 lira idari para cezası kesildi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kağızman'da Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Geceyi Aydınlattı
    11:32 Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Geceyi Aydınlattı

    Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen yangında samanlık alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken can kaybı yaşanmadı. Ancak yangın sonucunda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmaların ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement