Kağızman'da, "Kale-1" Asayiş Uygulaması - Son Dakika
3.Sayfa

Kağızman'da, "Kale-1" Asayiş Uygulaması

Kağızman\'da, "Kale-1" Asayiş Uygulaması

Kağızman’da, “Kale-1” asayiş uygulaması yapıldı.

09.09.2017 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağızman'da, "Kale-1" asayiş uygulaması yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan asayiş uygulamasında araçlar, kontrol edildi. Vatandaşlara GBT sorgulaması yapıldı.

Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan asayiş uygulamasında sabit noktalarda araçlar kontrol edilirken, umuma açık yerlerde ise arama yapıldı. Umuma açık yerlerde vatandaşların kimlikleri kontrol edildi.

Kağızman'da özellikle umuma açık yerlerde polis yaptığı uygulamaya vatandaşlarda destek verdi, polislere her konuda yardımcı olan vatandaşların yapılan uygulamanın kendi can ve mal güvenlikleri açısında yerinde olduğunu belirttiler. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kağızman'da, 'Kale-1' Asayiş Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı
    12:57 Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı

    Aksaray'da cezaevi firarisi olan ve 'Kasten öldürme, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından aranan ve hakkında 25 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement