Kahraman Marketçi, Kafa Üstü Düşmek Üzere Olan Bebeğini Havada Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Kahraman Marketçi, Kafa Üstü Düşmek Üzere Olan Bebeğini Havada Yakaladı

Bebek arabasındaki çocuğunun ayağa kalktığını gördü, tam baş üstü düşmek üzereyken 10 aylık bebeği havada tuttu. Kahraman babanın refleksi kameralar tarafından anbean kaydedildi.

15.11.2018 10:05  Güncelleme: 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da market sahibi Mehmet Ali Durmuş'un eşi ziyarete gelmişti. Çiftin 10 aylık kızı Enbiya da bebek arabasındaydı. Annesi yanından bir süreliğine ayrıldı. Bebek de arabasından ayağı kalktı.

KAFA ÜSTÜ DÜŞMEK ÜZEREYKEN...

Market sahibi baba, olay anında ani bir refleksle yerinden fırlayarak kafa üstü düşmek üzere olan bebeği, havada tuttu. Kameralara yansıyan olayda kahraman baba ve anne rahat bir nefes aldı.

Kahraman Marketçi, Kafa Üstü Düşmek Üzere Olan Bebeğini Havada Yakaladı

Son Dakika Güncel Kahraman Marketçi, Kafa Üstü Düşmek Üzere Olan Bebeğini Havada Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • yunus: kadinerkek esit degildir bu da baska bir kaniti kadinlar duygusaldir akillidir ama bir o kadarda sorumsuzdur 6 15 Yanıtla sarp: aha konuştu yobaz balkabağı. 1 0 rqt: çocuğun sorumluluğu da sadece annede değildir!! çocuğu tek başına yapmadı. 0 0
  • 1453Kartalı: Göz ardı edilemez bir tabir vardır: Baba refleksi 21 0 Yanıtla
  • BİRİSİ: Allah razı olsun , hayırlı işler versin 14 0 Yanıtla
  • Annenin akıllı olması ggerek: Boşuna demiyoruz, anneler kendilerini yetiştirmeli geliştirmeli. Bunun gibi cahilce işler yapmamalı önlem almalı.. nerde emniyet kemeri. Bağlamadan keyfi hareketler 14 0 Yanıtla
  • Kayserli: Cocuklar duse kalka buyur yalniz iyi ucmus yakalamis bence abla alisverise cikmasin birdaha kendinden geciyor 13 0 Yanıtla
  • ORHAN P.: BABA YÜREĞİ... 12 1 Yanıtla
  • REELİST: HELAL OLSUN BABAYİĞİT 10 0 Yanıtla
  • Tav: Türkiye yok artık Adana var bütün olaylar Adana artık kafayı yicem loo 4 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu
    10:17 Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu

    Karaman'da bir ekmek fırınında çalışan genç, dalgınlığı sonucu kolunu hamur makinesine kaptırarak elini bileğinden kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genç, yapılan müdahalenin ardından kopan eliyle birlikte Konya'da bir hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Belediye Başkanlarını Tebrik Etti
    10:16 Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Belediye Başkanlarını Tebrik Etti

    Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetimi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde seçilen belediye başkanlarına tebrik ziyaretinde bulundu. ETSO Yönetimi, Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar ve Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ı makamlarında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.


Advertisement