Kahramankazan'da evliliğe hazırlanan çiftlere eğitim verilecek - Son Dakika
Güncel

Kahramankazan'da evliliğe hazırlanan çiftlere eğitim verilecek

Kahramankazan\'da evliliğe hazırlanan çiftlere eğitim verilecek

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde belediye ile müftülük arasında aile kurumunun bilinçli ve sağlam zeminde oluşturulması için "Evliliğe ilk adım semineri" temalı protokol imzalandı.

30.11.2022 12:37  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde belediye ile müftülük arasında aile kurumunun bilinçli ve sağlam zeminde oluşturulması için "Evliliğe ilk adım semineri" temalı protokol imzalandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, İlçe Müftülüğü ile ortak çalışmaya imza atıldığı belirtilerek, gençlerin aile kurumunu sağlam temeller üzerine inşa edebilmesi için evlilik eğitimi almalarının hedeflendiği duyuruldu.

Açıklamada, Belediye ve İlçe Müftülüğü arasında imzalanan protokol kapsamında evlilik öncesi verilecek eğitimler için Kahramankazan Belediyesine ait eğitim hizmeti veren tesislerin kullanılabileceği, eğitim detayları, nitelikli personel ve yıllık planlamaların işbirliği çerçevesinde ortaklaşa çalışmalarla sürdürüleceği, temel yapı taşı olan aile kurumunun oluşması için eğitimler ve seminerlerin, alanında profesyonel kişiler tarafından verileceği bildirildi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, protokol imza törenindeki konuşmasında, "Kurulan her aile ülkemizin geleceğine eklenen bir tuğla demektir. Bu kapsamda İlçe Müftülüğümüzle ortak bir çalışmaya imza attık. Genç kardeşlerimizin evlilik eğitimi alabilmeleri için bir protokol imzaladık. Burada temel amaç, aile kurumunu sağlam temeller üzerine inşa edebilmek." ifadesini kullandı.

Kahramankazan Belediyesinin kendilerine her konuda destek olduğunu belirten Müftü Durmuş Ali Çakır ize "Güçlü aile güçlü toplum, sloganından hareketle giriştiğimiz bu proje ülkemizin ve gelecek nesillerin daha sağlam temeller üzerinde oluşmasını sağlayacak. Bu amaçla çıktığımız yolda bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Serhat Oğuz'a teşekkürlerimi sunuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kahramankazan'da evliliğe hazırlanan çiftlere eğitim verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement