Kahramankazanlı Kadınlardan Mehmetçik'e Destek - Son Dakika
Güncel

Kahramankazanlı Kadınlardan Mehmetçik'e Destek

Kahramankazanlı kadınlar, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik'e gönderilmek üzere ev yemekleri yaptı.

14.02.2018 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramankazanlı kadınlar, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik'e gönderilmek üzere ev yemekleri yaptı.

Kahramankazan Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen kadınlar, Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine karşı Zeytin Dalı Harekatı yürüten Mehmetçik için gözleme, kavurma, sarma, baklava ve höşmerim yaptı. Anne sıcaklığı şefkatini temsil etmesi için atkı, bere ve kazak ördü.

Aralarında şehit yakınlarının da bulunduğu kadınların hazırladığı yiyecek ve giyecekler, harekatta görev alan askerlere ulaştırılmak üzere sınıra gönderilecek.

Etkinlikte 15 Temmuz şehidi Ali Anar'ın 6 yaşındaki oğlu Muhammet de askerlere için mektup yazdı. Küçük Muhammet'in mektubu da askerlere ulaştırılacak.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Mehmetçik için seferber olan kadınları ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

Ziyaretinde yaptığı açıklamada, Mehmetçik'in yanında olduklarını göstermek için bir hafta sürecek kampanya düzenlediklerini belirten Ertürk, şunları kaydetti:

"Söz konusu vatan olunca halkımız gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine kadar elinde ne varsa katkıda bulunmaya çalışıyor. Kahramankazan halkı da vatanın bölünmez bütünlüğü için 15 Temmuz'da olduğu gibi bu gün de her türlü fedakarlığı sergilemekten kaçınmıyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kahramankazanlı Kadınlardan Mehmetçik'e Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement