Kahramanlar Mahallesi'nde Ek İçme Suyu Hattı Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Kahramanlar Mahallesi'nde Ek İçme Suyu Hattı Tamamlandı

Kahramanlar Mahallesi\'nde Ek İçme Suyu Hattı Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Kahramanlar Mahallesi'ndeki 500 metrelik ek içme suyu hattı çalışmasını tamamladı.

04.07.2018 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesindeki altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Sarıgöl ilçesine bağlı Kahramanlar Mahallesi'nde sıfırdan inşa edilen 10 ton kapasiteli içme suyu deposuna ilave hat çalışmasını tamamladı. MASKİ ekipleri tarafından tamamlanan 500 metrelik yeni içme suyu hattı sayesinde vatandaşlara kesintisiz, kaliteli ve sağlıklı içme suyu sağlandı.

"MASKİ, her zamanki gibi sorunsuz ve eksiksiz"

Kahramanlar Mahalle Muhtarı Baki Akbaba, "Mahallemizde Büyükşehir ve MASKİ'nin çalışmalarını gördükçe çok memnun kalıyoruz. İçme suyu şebeke hattı için MASKİ yetkilileri tarafından başlatılan çalışma her zamanki gibi sorunsuz ve eksiksiz tamamlandı. MASKİ sayesinde daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyumuz oldu. Hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a mahallem ve şahsım adına çok teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kahramanlar Mahallesi'nde Ek İçme Suyu Hattı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement