Kahramanlık Destanına Yolculuk Başladı - Son Dakika
Güncel

Kahramanlık Destanına Yolculuk Başladı

Kahramanlık Destanına Yolculuk Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonla Saruhanlı ilçesi Nuriye, Lütfiye ve Kumkuyucak Mahallelerinde yaşayan çok sayıda vatandaş atalarımızın destan yazdığı topraklara Çanakkale'ye yolcu edildi.

04.05.2018 11:26  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tarihe mühür vurmuş zaferin ruhunu yaşayacak olan vatandaşlar düzenlenen gezi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün önderliğinde düzenlenen Çanakkale Gezisi ile Saruhanlı'nın Nuriye, Lütfiye ve Kumkuyucak mahallerinde ikamet eden vatandaşlar, dünya tarihinin gördüğü en büyük savunma savaşına tanıklık eden şehitler diyarı Çanakkale uğurlandı. Kafileyi uğurlayan Saruhanlı Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin vatandaşlarımız atalarımızın verdiği destansı mücadeleyi Çanakkale'nin tarihi atmosferinde yaşayacaklar" ifadelerinde bulundu.

BAŞKAN ERGÜN'E TEŞEKKÜR ETTİLER

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 4 yıldır sürdürdüğü Çanakkale gezileri vatandaşlar tarafından da olumlu karşılanıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonla Çanakkaleye uğurlanan Saruhanlılı vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kahramanlık Destanına Yolculuk Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement