Kahramanmaraş 6 İlde Fetö Operasyonu 6 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş 6 İlde Fetö Operasyonu 6 Gözaltı

Kahramanmaraş merkezli 6 ilde düzenlenen FETÖPDY operasyonunda, 5'i aktif görevde astsubay olmak üzere 6 kişi gözaltına alındı.

02.10.2018 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş merkezli 6 ilde düzenlenen FETÖPDY operasyonunda, 5'i aktif görevde astsubay olmak üzere 6 kişi gözaltına alındı. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖPDY'nin 'Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah 6 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Kahramanmaraş merkezli İzmir, Çanakkale, Edirne, İstanbul ile Osmaniye'de 6 adrese düzenlenen operasyonlarda; Hava ve Kara Kuvvetleri ile Jandarma Genel Komutanlığı'nda görev yapan 5 astsubay ve askeri öğrencilerin sorumlusu mahrem imamı olduğu öne sürülen 1 sivil olmak üzere 6 kişi gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda, incelenmek üzere çok sayıda dijital veriye el koyuldu. FETÖ'nün 'ardışık arama' ve 'kripto şifreleme' yöntemlerini de kullandıkları öne sürülen şüphelilerden sivil olanı Kahramanmaraş'a getirilerek hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Diğer 5 şüphelinin de işlemlerinin ardından sorgulanmak üzere Kahramanmaraş'a getirileceği belirtildi.

Kahramanmaraş 6 İlde Fetö Operasyonu 6 Gözaltı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş 6 İlde Fetö Operasyonu 6 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement