Kahramanmaraş Ak Partili Ünal: Siyasetle Düşmanlığı Birbirinden Ayırt Etmemiz Gerekiyor - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş Ak Partili Ünal: Siyasetle Düşmanlığı Birbirinden Ayırt Etmemiz Gerekiyor

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Türkiye'nin son bir yıldır ölüm kalım mücadelesi verdiğini belirterek, "IMF 'Satın alma paritesinde Türkiye dünya sıralarında 13'e yükseldi' diye açıklama yapıyor, 'Türk ekonomisi iyileşme yolunda' diye açıklamalar yapıyor, ama...

01.09.2017 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Türkiye'nin son bir yıldır ölüm kalım mücadelesi verdiğini belirterek, "IMF 'Satın alma paritesinde Türkiye dünya sıralarında 13'e yükseldi' diye açıklama yapıyor, 'Türk ekonomisi iyileşme yolunda' diye açıklamalar yapıyor, ama içeriden birileri 'Türkiye'ye güvenmeyin' diyor. Bizim siyasetle düşmanlığı birbirinden ayart etmemiz gerekiyor. Siyaset başka bir şeydir, düşmanlık başka bir şeydir" dedi. Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde kaymakamlığın düzenlediği bayramlaşma programında konuştu. 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatan ve bunun bir işgal girişimi olduğunu belirten Ünal şunları söyledi: "Ağır bir işgal girişimi yaşamış, bunu atlatmış şu anda yaralarını saran bir ülke düşünün. Aynı zamanda 5 terör örgütüyle mücadele ediyor ve FETÖ'cülerden temizlendikten sonra o ülkenin ordusu dimdik ayağa kalkmış, 2 ay sonra Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı'nı gerçekleştirmiş hem de kahramanca kısa sürede bölgeyi DEAŞ'tan temizlemiş. Kilis'e her gün katyuşa füzeleri atan o alçakları bölgeden temizlemiş atmış, Cerablus'tan El-Bab'a kadar huzur götürmüş ve bugün de huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı olarak ordumuz FETÖ'cülerden temizlenmiş durumda. Hamdolsun dimdik ayakta, dünyanın 8'inci güçlü ordusu."

"ADALET YOK AÇIKLAMALARINI FETÖ'CÜLERİN AVUKATLARI AİHM'DE KULLANACAK"

Yargının da FETÖ'den temizlenerek bağımsız ve tarafsız bir şekilde yerli ve milli olarak, ülkeye ihanet edenlere hesap sorduğunu kaydeden Mahir Ünal, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek şöyle devam etti: "Güvenlik güçlerimiz terör örgütlerinin inlerine girdi inlerine, saklanacak delik bulamıyorlar. Böyle bir durumda birileri kalkıp; 'Devlet çöktü. Adalet yok. Hukuk yok' diyor. Şimdi böyle dediğiniz zaman ne oluyor biliyor musunuz? Yarın FETÖ'cülerin yargılanmasına ilişkin hususlar tamamlanıp yargılama bitip hüküm verildikten sonra iç hukuk yolları tamamlanacak ve bu yargılananlar davaları Avrupa İnsan Hakları Mahkemeleri'ne götürecekler değil mi? Avrupa İnsan Hakları Mahkemeleri'ne bu davaları götürdükleri zaman ne yapacaklar o avukatlar. Bugün o yapılan açıklamaları 'Türkiye'de adalet yok. Türkiye'de devlet çöktü. Türkiye'de mahkeme yok. Türkiye'de hakimler ve savcılar iktidardan talimat alıyor' açıklamalarını götürüp Avrupa insan Hakları Mahkemesi'ne verdikleri zaman bütün bunlar bu yargılamaların bir gerekçesi olarak kullanılır mı kullanılmaz mı? Kullanılır. Peki, kardeşim bunu niye yapıyorsun? Ölüm kalım mücadelesi veriyor Türkiye bir yıldan beri."

"SİYASET BAŞKA, DÜŞMANLIK BAŞKA"

Türkiye'nin terör örgütler ve içerisine sızmış yapılarla mücadele etmesine rağmen Türkiye'nin her zamankinden daha güçlü ve diri olduğunu kaydeden Ünal, şunları söyledi: "IMF 'Satın alma paritesinde Türkiye dünya sıralarında 13'e yükseldi' diye açıklama yapıyor, 'Türk ekonomisi iyileşme yolunda' diye açıklamalar yapıyor, Moody's Türkiye'nin büyüme oranlarını revize edip 'Türkiye yüzde 3.5 değil yüzde 5 büyüyecektir' diyor, ama içeriden birileri 'Türkiye'ye güvenmeyin, Türkiye şöyle, Türkiye böyle' diyor. Bizim siyasetle düşmanlığı birbirinden ayart etmemiz gerekiyor. Siyaset başka bir şeydir, düşmanlık başka bir şeydir. Siyasi olarak farklı düşünebiliriz, farklı bakış açılarımız olabilir ama Türkiye söz konusu olduğu zaman kenetleniriz. 15 Temmuz gecesi olduğu gibi kenetleniriz. Siyasi görüşümüze bakmayız, bu şekilde yolumuza devam etmek zorundayız."

Kahramanmaraş Ak Partili Ünal: Siyasetle Düşmanlığı Birbirinden Ayırt Etmemiz Gerekiyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş Ak Partili Ünal: Siyasetle Düşmanlığı Birbirinden Ayırt Etmemiz Gerekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.

  • Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı
    00:33 Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanenin elektriği tedbir amacıyla bir süre kesildi.

  • Türkiye'den 9. İyilik Gemisi ile Gazze'ye 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi ulaştı
    00:23 Türkiye'den 9. İyilik Gemisi ile Gazze'ye 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi ulaştı

    Türk Kızılay tarafından temin edilen gıda, bebek malzemeleri ve diğer ihtiyaç malzemeleriyle yola çıkan 9. İyilik Gemisi, Mısır'ın El-Ariş Limanı açıklarına ulaştı. Gemide bulunan 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi, Gazze'ye taşınmak üzere tırlara yüklenecek.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı
    00:19 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    23:58 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ve diğer kurumlar çalışmalara devam ediyor. Can kaybı yaşanmazken, bazı binalarda hasar oluştu. Vatandaşlar açık alanlarda bekliyor. İçme suyu konusunda uyarı yapıldı.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.


Advertisement