Kılıçdaroğlu'nun Eşi, Dilek Doğan'ın Cenazesine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Eşi, Dilek Doğan'ın Cenazesine Katıldı

Kılıçdaroğlu\'nun Eşi, Dilek Doğan\'ın Cenazesine Katıldı

Sarıyer'deki terör operasyonu sırasında polis kurşunuyla yaşamını yitiren Dilek Doğan'ın cenazesine katılan Selvi Kılıçdaroğlu'nun kalabalığa girmemesi dikkat çekti.

27.10.2015 14:00  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sarıyer'deki terör operasyonu sırasında polisin silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 25 yaşındaki Dilek Doğan'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

KILIÇDAROĞLU'NUN EŞİ DE KATILDI

Sarıyer'deki terör operasyonu sırasında polisin ateşlediği tabancadan çıkan kurşunla ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün hayatını kaybeden Dilek Doğan için memleketi Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi Türkçayırı Mahallesi'ndeki cemevinde öğle saatlerinde tören düzenlendi. Törene Doğan'ın ailesi, yakınları ve birçok kentten gelen çok sayıda kişinin yanı sıra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da katıldı. Selvi Kılıçdaroğlu, Doğan Ailesi'ne başsağlığı diledi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Doğan'ın üzerinde karanfiller ve fotoğrafının bulunduğu cenazesi, siyah kıyafet giyen kadınların omzunda dedesi Mehmet Doğan'ın evinde helallik alındıktan sonra cemevine getirildi. Burada kılınan cenaze namazı ve yapılan törenin ardından yürünerek Türkçayırı Mezarlığı'na getirilen Doğan'ın cenazesine sarılan annesi Aysel, babası Metin ve kardeşleri uzun süre gözyaşı döktü. Doğan'ın cenazesi, mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

BABADAN CENAZE YIKAMA ARACI SİTEMİ

5 çocuklu ailenin ortanca kızı olan Dilek Doğan'ın babası Metin Doğan, yetkililerden cenaze yıkama aracı istendiğini ancak olumsuz yanıt aldıklarını öne sürerek, "Cenaze yıkama aracı talebinde bulunduk, göndermemişler. Bu bir ayrımcılıktır, böyle yapmasınlar." dedi.

İşte cenaze töreninden kareler;


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Eşi, Dilek Doğan'ın Cenazesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (56)

  • mustafa : kizilbas nede olsa 32 44 Yanıtla
    SUNNİ NE ALEVİ NE İNSAN DEĞİLMİ, AYNI ALLAH YARATM: Ben sünniyim ama sizden tiksindim. 9 3 Deli: Gidi yezit bize kizilbas demis! meger SAHI sevdi dese yeridir... 0 0
  • Kilicdaroglu: OYUM AKP YE.Bu millet farki goruyor onun icin yine yeniden AKP. 54 15 Yanıtla
  • AKP : CHP+HDP=pkk;) 51 12 Yanıtla
  • ...DeWrİmCi...: İNADINA BARIŞ İNADINA HDP..İNADINA TÜRKİYE. INADINA... 21 40 Yanıtla
  • ...TAŞOVA...: İNADINA BARIŞ İNADINA HDP..İNADINA TÜRKİYE. INADINA. .. 14 44 Yanıtla
  • İnadına barış inadına: İnadına Hdp inadına ! 12 42 Yanıtla
    Tamer: Keko inadı. Fare dağa küsmüş dağın haberi yok 0 0
  • Reis: Kizilbas alevilerin en kötüsü bunlar çoğu dhkpc yanlisi tabi kemal Kılıçdaroğlu da bi Kizilbas alevi su 36 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement