Kahramanmaraş- Gelin ve Damat Önce Kitaplarını Aldılar Sonra Nikâh Masasına Oturdular - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş- Gelin ve Damat Önce Kitaplarını Aldılar Sonra Nikâh Masasına Oturdular

Kahramanmaraş- Gelin ve Damat Önce Kitaplarını Aldılar Sonra Nikâh Masasına Oturdular

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi organize edilen ve Anadolu'nun en büyük kitap fuarı olan 'Kitap ve Kültür Fuarı'na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

23.11.2015 00:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi organize edilen ve Anadolu'nun en büyük kitap fuarı olan 'Kitap ve Kültür Fuarı'na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kitap meraklısı oldukları öğrenilen yeni evlenecek olan çift ise gelin ve damatlıkla fuara geldi. Sevdikleri yazarın imzalı kitabını aldıktan sonra fuar alanını gezen çift daha sonra nikah masasına oturdu.

Kahramanmaraş'taki Anadolu'nun en büyük kitap fuarı olan 'Kitap ve Kültür Fuarı'na açılışına AK Parti Milletvekili Ekrem Erdem, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençler'in yanı sıra birçok davetli katıldı. Azerbaycanlı yazarların da katıldığı fuarın açılışına aralarında Nuri Pakdil, Rasim Özdenören, Ediz Hun, İhsan Süreyya Sırma, Vehbi Vakkasoğlu, Yavuz Bahadıroğlu, Hasan Aycın, Necip Evlice, Ali Haydar Haksal, Mustafa Armağan, Nevzat Tarhan, Sema Maraşlı, Erdal Demirkıran'ın da bulunduğu çok sayıda yazar katıldı.254 yayınevinin yer aldığı fuarda kitapların renkli dünyasını çağrıştıran, uçlarında kitapların asılı olduğu 'Şemsiyeli Gökkuşağı Sokak' uygulaması da yapıldı. Fuarın 29 Kasım'a kadar açık kalacağı bildirildi.

GELİN DAMAT SÜRPRİZİ

Kitap fuarına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken yayınevlerin yaptığı kampanyalar sayesinde adeta kitap almak için uzun kuyruklar oluştu. Aldıkları kitapları yazarlarına imzalatmanın sevincini yaşayan vatandaşlar bu tür fuarların devamının yapılmasını istedi.

Kitap meraklısı ve yeni evlenecek olan bir çift ise fuara gelin ve damatlıkla geldi. Gelin ve damat nikahlarına 2 saat kala fuarı ziyaret edip sevdikleri yazarın imzalı kitabını aldı. Çift, kitaplarını imzalatıp fuarda kısa süre dolaştıktan sonra nikahlarına gitti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, şiirin başkenti Kahramanmaraş'ta anlamlı bir organizasyona imza attıklarını belirterek, "Bizim için bir eksikliği daha gidermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kahramanmaraşlı ve komşu illerimizdeki tüm kitap severleri şairler diyarı güzide ilimize davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş- Gelin ve Damat Önce Kitaplarını Aldılar Sonra Nikâh Masasına Oturdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement