Kahramanmaraş Görmez'den Karadavi'nin Terör Listesine Alınmasına Tepki - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş Görmez'den Karadavi'nin Terör Listesine Alınmasına Tepki

Görmez'den Karadavi'nin terör listesine alınmasına tepki (3)DİN GÖREVLİLERİYLE BULUŞTUDiyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Kahramanmaraş'taki temasları kapsamında din görevlileriyle bir araya geldi.

16.06.2017 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görmez'den Karadavi'nin terör listesine alınmasına tepki (3)

DİN GÖREVLİLERİYLE BULUŞTU

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Kahramanmaraş'taki temasları kapsamında din görevlileriyle bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'ndeki program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftüsü Celal Sürgeç'in açılış konuşmasının ardından konuşan Mehmet Görmez, din görevlilerin dünyanın en zor işini üstüne almış insanlar olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Biz, dünyanın en zor işini yapıyoruz. Çünkü biz, her görevin rolü olur ama bizim görevlerimizin rolü olmaz. Her görevi icra eden rol yapabilir ama biz yapamayız. Yaptığımız zaman dünyayı da kaybederiz, ahireti de kaybederiz, Allah muhafaza etsin. Bizi bekleyen en büyük tehlike, dindarları bekleyen, dini hayatı yaşayanları bekleyen en büyük tehlike dini hayatın rutinleşmesidir. Yani mutfakta yemek yapmakla namaz kılmanın eşit bir davranışa dönüştüğünü düşünün. Yahut bahçe sulamak ile başka bir ibadetin aynı kategoriye indiğini, rutinleşmesi, asıl o ruhu, o manayı kaybetmesi dindar bir insan için en büyük tehlikedir."

Mehmet Görmez, ziyareti kapsamında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ne geçerek Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci'yi de makamında ziyaret etti.

Kahramanmaraş Görmez\'den Karadavi\'nin Terör Listesine Alınmasına Tepki
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş Görmez'den Karadavi'nin Terör Listesine Alınmasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement