Kahramanmaraş Kazada Şehit Olan Astsubay Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş Kazada Şehit Olan Astsubay Toprağa Verildi

Kahramanmaraş Kazada Şehit Olan Astsubay Toprağa Verildi

Kazada şehit olan astsubay toprağa verildi Yozgat'ın Akdağmadeni İlçesi'nde cezaevi nakil aracının devrilmesi sonucu şehit olan şarkıcı Kıraç'ın akrabası olan Jandarma Astsubay 25 yaşındaki Hamza Kıraç'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde toprağa verildi.

23.02.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazada şehit olan astsubay toprağa verildi

Yozgat'ın Akdağmadeni İlçesi'nde cezaevi nakil aracının devrilmesi sonucu şehit olan şarkıcı Kıraç'ın akrabası olan Jandarma Astsubay 25 yaşındaki Hamza Kıraç'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde toprağa verildi. Törende kardeşinin parkasını giyen şehit ablası Nurgül Kıraç Kolukırık uzun süre gözyaşı döktü.

Balıkesir'den Bayburt'ta mahkum sevki yapan cezaevi nakil aracının önceki gece kar yağışı nedeniyle Yozgat'ın Akdağmadeni İlçesi'nde kontrolden çıkarak devrilmesiyle 2 mahkum, 2 gardiyan ve 6 askerin yaralandığı kazada şehit olan 3 yıllık Astsubay Hamza Kıraç'ın cenazesi, Yozgat'ta düzenlenen tören ardından memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'ne gönderildi. Şehit astsubay Kıraç'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, Kanlıkavak Mahallesi'ndeki baba evin son kez götürülerek helallik alındı ve öğleleyin Fatih Camii yanındaki boş alanda cenaze töreni düzenlendi. Törene Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Kahramanmaraş 5'inci Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı Albay Uzay Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Kuşbaşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Göksun Kaymakamı Cengiz Ayhan, şehidin babası İhsan, annesi Zeliha ile parkasını giyen ablası Nurgül Kıraç Kolukırık, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken baba İhsan Kıraç'ı Vali Mustafa Hakan Güvençer ile Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin teselli ederken, kardeşinin parkasını giyen şehidin ablası Nurgül Kıraç Kolukırık ile annesi Zeliha Kıraç ise uzun süre gözyaşı döktü.

Balıkesir'e 3 ay önce tayini çıkan, 3'ü kız 5 çocuklu ailenin ortanca çocuğu ve bekar olan astsubay Kıraç'ın cenazesi, İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Kanlıkavak Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

ŞARKICI KIRAÇ'IN AKRABASI

Şehit Astsubay Hamza Kıraç'ın, 'Kıraç' adıyla tanınan rock şarkıcısı Ali Tufan Kıraç'ın da akrabası olduğu öğrenildi. Cenaze törenine katılmayan şarkıcı Kıraç, sosyal medya hesabından "Ateş düştüğü yeri yakıyor! Kimsenin umurunda değil" paylaşımını yaptı, takipçileri ise taziye mesajlarını iletti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş Kazada Şehit Olan Astsubay Toprağa Verildi - Son Dakika

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement