Kahramanmaraş Piazza'da Final İndirimler için Son Şans - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş Piazza'da Final İndirimler için Son Şans

Piazza AVM'nin ziyaretçileri, mağazaların mevsim sezonuna özel cazip indirimleri sayesinde bütçelerini koruyarak, bol kampanya seçenekleriyle alışveriş yapmanın keyfini yaşıyorlar.

04.09.2015 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzde 70'e varan indirimler

Piazza'daki mağazalar mevsim sonu indirim kampanyalarıyla adeta birbiriyle yarışıyor. Erkek giyimin öncü markalarından Kığılı, yaz sezonuna özel yüzde 70+20 indirim, Fabrika ise yüzde 70 indirim fırsatıyla şık giyinmeyi seven erkekleri cezbediyor. LTB yüzde 50 net indirim uygularken, bayan giyiminde son modayı yansıtan modelleriyle yeni sezonda da dikkat çeken İpekyol ise yüzde 70 net indirim fırsatı sunuyor. Tasarım anlayışıyla özellikle gençlere hitap eden Koton'da ise indirimler yüzde 50'ye varıyor.

Her zevke her bütçeye uygun

Modern erkeğin yaşam tarzına ilham veren Piserro'nun yüzde 50'ye varan indirim uyguladığı fırsat günlerinde, Mudo Collection yüzde 70'yi bulan "Büyük yaz indirimi" ile müşterilerini karşılıyor. Batik, yüzde 70'e varan indirim ve net yüzde 50 ikinci ürün indirimi uygularken, Pufidik ise yüzde 70 indirim ile yaz sezonu alışverişine ayrı bir renk katıyor.

Gelecek yaza hazırlık yapın

Dünyaca ünlü giyim markası U.S Polo ASSN., "1 alana 1 bedava" fırsatı ile Kahramanmaraş Piazza da ziyaretçilerin alışveriş tercih seçeneklerini arttırıyor. Opema'da yüzde 50 indirimin gerçekleştirdiği Piazza'daki fırsat günlerinde Karaca'da yüzde 70, Kemal Tanca'da yüzde 50 artı ikinci üründe yüzde 40, Opmar Optik'te yüzde 50 indirim uygulanıyor. Hotiç ise yüzde 70 üzerine artı yüzde 10 indirim uygulaması ile Kahramanmaraş Piazza ziyaretçilerini mutlu ediyor. Gelecek yaz mevsiminin hazırlıklarını şimdiden uygun fiyatla yapmak isteyenler kentin cazibe merkezi Piazza'nın yolunu tutuyor.

Ev tekstili, teknoloji ve ayakkabılar da indirimde

En çok tercih edilen mağazaları bünyesinde bulunduran Kahramanmaraş Piazza'da Chakra'da yüzde 50 indirim sunulurken, okul öncesi ayakkabı tercihini FLO'dan yana kullananlar 29,90 TL'den başlayan fiyatlarla ağırlanıyor. Gıda alışverişinin öncü markalarından Migros'da tablet bilgisayarlar 99.90 TL'den satışa sunuluyor. Madame Coco'da yüzde 50 artı yüzde 20, Greyder'de ise yazın son indirimleri Piazza ziyaretçilerine özel olarak sunuluyor.

Erkek ve kadın ayakkabılarında öncü firma olan Derimod'da ayakkabılar 49,90 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Sarar'da tüm ürünlerde yüzde 50 indirim, Twist'te net yüzde 70 indirim, Kanz'de etiketin yarısı, İnci'de büyük yaz indirimi, Karaca'da yüzde 50 artı yüzde 20, Penti'de yüzde 70, Bambi'de yüzde 70+30, Tommy Hilfiger'de yüzde 50 indirim fırsatları Kahramanmaraş Piazza ziyaretçileri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş Piazza'da Final İndirimler için Son Şans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement