Kahramanmaraş'ta 30 Bin Kişi Demokrasi İçin Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta 30 Bin Kişi Demokrasi İçin Yürüdü

Kahramanmaraş\'ta 30 Bin Kişi Demokrasi İçin Yürüdü

Kahramanmaraş'ta 30 bin kişi demokrasi için yürüdüKAHRAMANMARAŞ'ta, yöneticiler, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 30 bin kişi darbe girişimini yürüyüş ve birlikte İstiklal Marşı okuyarak protesto etti.

20.07.2016 21:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta 30 bin kişi demokrasi için yürüdü

KAHRAMANMARAŞ'ta, yöneticiler, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 30 bin kişi darbe girişimini yürüyüş ve birlikte İstiklal Marşı okuyarak protesto etti.

Kentteki sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen yürüyüşe; Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, CHP İl Başkanı Esat Şengül, MHP İl Başkanı Süleyman Öner, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Tüten, BBP İl Başkanı Hasan Kızıldağ, kamu kurumlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerinin yer aldığı yaklaşık 30 bin kişi katıldı. Valilik önünde akşam saatlerinde ellerinde Türk bayrakları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri ve dövizlerle toplanan kalabalık, tekbir ve sloganlar eşliğinde Kıbrıs Meydanı'na kadar yürüdü. Kalabalık burada 15 Temmuz gecesinden bu yana kurulan platformda hep birlikte İstiklal Marşı'nı okuyarak darbe girişimine tepki gösterdi. Protokol üyelerinin konuşma yaptığı programda teröre lanet okunarak, darbe girişimi protesto edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta 30 Bin Kişi Demokrasi İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement